Doi actori celebri din Turcia au devenit părinți! Tânăra actriță Özge Özpirinçci a adus pe lume o fetiță și este extrem de fericită! Care este starea de sănătate a acestora!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 dec 2021, 12:22
actori turci Foto(6)

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk au devenit parinti

Sursa: Instagram Burak Yamanturk

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk au devenit părinți și sunt extrem de fericiți și împliniți!

Indragitii actori Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk s-au cunoscut pentru prima dată pe platourile de filmare ale serialului „Tătar Ramazan”, în anul 2014, în care au jucat împreună rolurile principale. Treptat între cei doi actori s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste ce a dapasit granițele platourilor de filmare și au devenit un cuplu reușit.

După o relație de aproape șapte ani, anul acesta Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk au decis să își unească destinele pentru a deveni o familie.

Iar la scurt timp după nuntă, aceștia au anunțat că vor deveni și părinți spre marea lor bucurie. Pe 30 noiembrie, tânăra actrița, în vârstă de doar 35 de ani, a adus pe lume o fetiță sănătoasă ce le-a umplut inimile de bucurie.

Tânăra actriță Özge Özpirinçci a adus pe lume o fetiță!

Celebra actriță Özge Özpirinçci a filmat pe aproape toată durata sarcinii pentru filmul İlk ve Son (Primul și Ultimul), ce va fi difuzat pe platforma Blu TV, în care l-a avut că partener de platou pe actorul Salih Bademci.

Anul acesta în luna septembrie cei doi s-au căsătorit și au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor.

Citeste si: El este noul partener al frumoasei actrițe Sinem Unsal în proiectul la care se filmează deja în Turcia! Este considerat unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, îndrăgita actriță Özge Özpirinçci a născut pe 30 noiembrie o fetiță sănătoasă, de 50 cm și 3 kg și 149 de grame, prin cezariană, la o clinică renumită din Istanbul.

În prezent atât mama cât și bebelușul se simt bine și urmează să fie externate în curând.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sănătatea mamei și a bebelușului sunt foarte bune. A avut loc operația cezariană. Nu s-au hotărât încă asupra numelui", a declarat managerul celor doi actori, Onem Gunal, potrivit sabah.com.tr

Cu câteva luni în urmă celebra actrița Özge Özpirinçci a declarat că și-ar dori că fetiță să poate numele Üzüm (care în limba turcă înseamnă strugure), însă soțul ei Burak nu a fost de acord și atunci s-au gândit la un alt nume petru fetiță lor.

Iar în cele din urmă cei doi părinți au decis că fiica lor să poarte numele Mercan (care înseamnă Coral sau Mărgean în limba turcă).

Citeste si: Prima imagine cu bebelușul celebrilor actori Berguzar Korel și Halit Ergenc! Cum arată micuța Leyla la doar trei săptămâni de la naștere!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.