Doi actori celebri din Turcia au făcut primele probe pentru nuntă! Cei doi îndrăgostiți au depășit criza relației lor și au de gând să se căsătorească!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2021, 19:22

Nesrin Cavadzade, alaturi de iubitul ei

Sursa: gecce.com.tr

Gökhan Alkan și Nesrin Cavadzade au făcut primele repetițîi pentru nuntă ce va urma în curând!

Nesrin Cavadzade a sărbătorit ziua de naștere a iubitului ei, Gökhan Alkan, carea împlinit 34 de ani, iar petrecerea organizată a semănat cu o repetiție pentru nuntă ce se pare că va urmă în curând, dat fiind că cei doi îndrăgostiți au depășit criză din relația lor și par din ce în ce mai fericiți.

Gökhan Alkan și Nesrin Cavadzade au făcut primele probe pentru nuntă

Celebra Nesrin Cavadzade a devenit in ultimii ani una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia. Cel mai recent proiect in care a jucat, Nesrin, este bine-cunoscutul thriller american numit "Legends". In anul 2017 aceasta a interpretat magistral rolul "Tulay" in serialul "Povestea noastra", iar in anul 2019 a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Pretul fericirii", unde a jucat rolul "Sahika".

În ciuda faptului că în urmă cu câteva luni presă din Turcia scrisese despre o posibilă despărțire a celor doi actori, se pare că dragostea acestora a fost mult mai puternică și

au reușit să își rezolve problemele apărute în cuplu și au decis să meargă împreună pe același drum în continuare.

Nesrin Cavadzade are 39 de ani, fiind cu cinci ani mai în vârstă decât iubitul ei, actorul Gökhan Alkan, însă iubirea lor este atât de mare încât pentru ei n-a contat deloc acest aspect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este actrita care o interpreteaza pe Sahika, o adevarata femme fatale in serialul „Pretul fericirii”! Dezvaluiri inedite facute chiar de aceasta

Pe dată de 8 decembrie, Gökhan Alkan a împlinit 34 de ani, iar Nesrin Cavadzade a decis să îi organizeze o petrecere surpriză, alături de câțiva prieteni apropiați, într-un cadru extrem de elegant și select din Istanbul. Cei doi actori au îmbrăcat ținute elegante, asemenataore celor purtate de miri la o nuntă.

Frumoasa actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite de la petrecere, pentru a le împărtăși și fanilor lor din mediul virtual, faptul că sunt fericiți și că și-au reluat povestea de iubire.

Citeste si: Doi actori celebri au decis sa puna capat relatiei lor, la mai putin de un an de cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Pretul fericirii"?