Doi actori celebri din Turcia sunt in culmea fericirii! Vor deveni parintii unei fetite peste cinci luni! Iata cine sunt cei doi indragostiti care si-au implinit marele vis!

Author: D.I.
Actualizat: 07 mai 2020, 18:39
Foto(7)

Kenan Imirzalioglu si sotia sa, Sinem Kobal si-au implinit visul de a deveni parinti.

In ziua de 14 mai 2016, Kenan İmirzalıoğlu şi Sinem Kobal își uneau destinele, după un an și jumătate de relație.

Nunta a avut loc pe Insula Cunda și au participat 300 de invitați în fața cărora au dansat pe melodia „Fly Me to the Moon” a lui Frank Sinatra.

De curand, Sinem Kobal a postat pe contul ei de socializare o fotografie însoțită de un comentariu cu un balon roșu.

Citeste si: Yilmaz, pe cale sa descopere adevarul despre micutul Adnan! Scrisoarea trimisa de Zuleyha ajunge in mainile lui Yilmaz! Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cate operatii estetice are Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebra actrita!

Citeste si: Lucrezia, femeia care l-a fascinat pe Lorenzo Magnificul! Ce spune despre aceasta actrita care o interpreteaza in serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Misterul a fost elucidat astăzi: este fetiță. Sinem Kobal este însărcinată în patru luni. După aproape patru ani de căsnicie, Kenan İmirzalıoğlu şi Sinem Kobal vor deveni părinții unei fetițe.

Cei doi viitori parinti sunt in al noualea cer de fericire de can au aflat ca vor avea o fetita, insa nu s-au gandit inca la un nume pentru micuta lor. (sursa: Instagram; viatacuaromadecafea.com)

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere.

Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.