Doi actori cunoscuți din serialul turcesc „Hercai” s-au căsătorit! Gönül și Azat au făcut nunta! Primele imagini de la eveniment!

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 aug 2022, 10:45
Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar s-au căsătorit weekend-ul trecut
Sursa: Instagram

Gönül și Azat din serialul turcesc „Hercai” s-au căsătorit! Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar au făcut nunta weekend-ul trecut.

Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar, actorii personajelor Gönül și Azat în serialul turcesc „ Hercai ” s-au căsătorit weekend-ul trecut. 

Doi actori cunoscuți din serialul turcesc „Hercai” s-au căsătorit! Gönül și Azat au făcut nunta

Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar s-au căsătorit weekend-ul trecut. Invitată la nuntă a fost și actrița Ebru Șahin, care o interpretează pe Reyyan în producția turcească „Hercai”,.

Aceasta a venit împreună cu iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman. 

Printre invitate, pe lângă Ebru Șahin, se numără și actrițele Güneş Hayat, care o interpretează pe Esma Demiralp în „Hercai”, și Gülçin Santırcıoğlu, care o interpretează pe Sultan Aslanbey.

Citeste si: Gonul si Azat din serialul HERCAI si-au unit destinele! Imagini exclusive de la fastuosul eveniment! Ce colegi de breasla le-au fost alaturi in cea mai importanta zi!

Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar au o relație din 2012

Oya și Ahmet trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2012 și au reușit, datorită iubirii lor puternice, să depășească orice obstacol apărut în relația lor. Cei doi actori au jucat împreună și în producția turcească „Hercai”, dar și într-o piesă de teatru, în trecut.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine este Ahmet Tansu Taşanlar 

Citeste si: Îl recunoști? E unul dintre cei mai iubiți actori din serialele turcești!

Ahmet Tansu Taşanlar are 37 de ani și a învățat Teatrul la Universitatea Selçuk din Konya. El și-a început cariera în televiziune în 2008, în serialul „Küçük Kadınlar”, dar a putut fi urmărit și la noi, în serialul „Suleyman Magnificul”, „Dragoste de contrabandă”, „Patria mea ești tu!” și „Legea familiei”.

În „Hercai”, Ahmet Tansu Taşanlar l-a interpretat pe Azat Şadoğlu, care era îndrăgostit pe ascuns de Reyyan. 

Cine este Oya Unustası 

Oya Unustası are 33 de ani și s-a născut în Istanbul. Aceasta a fost atrasă de muzică și de modeling, ba chiar a participat și la Miss Turcia, dar actoria s-a dovedit a fi marea ei iubire.

Primul rol pe care l-a interpretat a fost în filmul „Kaybedenler Kulübü” („Losers’ Club”), iar cele mai cunoscute seriale în care a apărut până acum au fost „Diriliş Ertuğrul” și „Kalbim Ege’de Kaldı”. În „Hercai”, Oya Unustası a adus la viață personajul Gönül.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.