Doi batrani din Timisoara intra pe geam in loc de usa! Afla motivul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 aug 2021, 15:20

Familia Dimistrian locuieste in aceasta casa de mai bine de un sfert de secol.

De cateva zile insa, nimeni nu le mai poate trece pragul. Vecinii le-au blocat de-a lungul timpului una dintre intrari, iar de curand si a doua cale de acces, singura de altfel. De voie, de nevoie, oamenii si-au pus soneria pe tocul usii si o scara din lemn in fata ferestrei ca sa poata intra in casa.

Omul spune ca se simte ca intr-un film prost. La 66 de ani, desi de-abia isi misca picioarele, este nevoit zi de zi sa escaladeze fereastra.
In urma cu 30 de ani, vecinul cu care impartea o curte comuna si-a vandut casa, iar noul proprietar a pus o conditie: sa ii ramana doar lui intrarea. Barbatul a acceptat, in ideea ca in care ramanea cu cea de-a doua intrare in curte.

Ghinionul l-a urmarit se pare. Al doilea vecin a castigat in instanta terenul de langa casa, cu tot cu culoarul de acces, asa ca i-a blocat pensionarului singura poarta.
Proprietarul casei fara usa se uita nedumerit in jur, isi pune mainile in cap si nu stie ce sa faca.

Pensionarii sunt hotarati sa dea statul roman in judecata pentru nedreptatea care li s-a facut. Pana atunci insa, oamenii nu au incotro decat sa intre in casa pe geam.




 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.