Doi bătrâni din Timișoara și-au pierdut viața, după ce au fost atacați de un bărbat, pentru banii pentru întreținere. Agresorul, de negăsit de la comiterea faptei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iun 2023, 11:45

Femeia atacată era administratorul clădirii

Sursa: observatornews.ro

Doi bătrâni din Timișoara au fost atacați mortal de un bărbat, deoarece, în casa lor, se afla suma de 12.000 de lei, pentru plata întreținerii. Nepotul acestora a dat alarma, deoarece au fost uciși în timp ce vorbeau cu el la telefon și a auzit țipetele.

Doi bătrâni din Timișoara au murit, după ce un bărbat i-a atacat mortal, știind că o sumă generoasă de bani se află în casa lor. În tot acest timp, bătrânii vorbeau la telefon cu un nepot din Germania, care și-a rugat o altă rudă să meargă, să vadă ce se întâmplă.

Doi bătrâni din Timișoara, uciși pentru banii de întreținere

Înainte de atac, bărbatul dădea târcoale imobilului, imaginile fiind surprinse de camerele de supraveghere din apropiere.

Ulterior, bărbatul este surprins de alte camere de supraveghere din oraș, purtând o glugă pe cap, în timp ce fuge pe străzi, după ce, ieșind din bloc, a dat nas în nas cu o altă rudă a bătrânilor.

Citește și: „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”. Primele declarații ale tânărului de 20 de ani, care a atacat cu un cuțit un cuplu, în Grădina Botanică din Craiova

Femeia atacată era administratorul clădirii și avea, în casă, peste 12.000 de lei, banii strânși pentru întreținere. Banii fuseseră încasați cu doar o zi înainte de atac. Conform observatornews.ro, geanta cu bani se afla chiar la intrarea în apartament, iar ușa i-a fost deschisă criminalului chiar de către femeie, în timp ce aceasta vorbea la telefon.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ucigașul, căutat de ore întregi, dar fără niciun rezultat

Ucigașul a dat nas în nas cu ruda bătrânilor, care venise să vadă ce s-a întâmplat, după ce a fost anunțată de nepotul cu care vorbeau în timpul atacului. Pe baza relatărilor, a fost întocmit porterul robot și s-au stabilit semnalmentele acestuia: 30-25 de ani, 180 cm înălțime, păr brunet. 

În momentul atacului, purta o pereche de pantaloni scorți, o bluză de trening de culoare gri și este posibil să fie rănit la mâna dreaptă.

De mai bine de 30 de ore, atacatorul este de negăsit. După ce a ieșit din bloc, a aruncat o mănușă albă, plină cu sânge, în apropiere.

Citește și: „Fata era dusă în casă și tatăl ei o resuscita”. Un copil de trei ani, din Cluj, și-a pierdut viața, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă

Totul s-a petrecut seara, în jurul orei 22:00.

Bătrânii, în vârstă de 75 și de 78 de ani, nu au mai avut nicio șansă. Vărul venit în grabă la apartament a reușit să scape ca prin minune. „Nu a putut să-l oprească. Avea un baston bătrânul şi el, ruda care a venit, l-a luat de jos şi când să-l atace s-a apărat, dar atâta era cuţitul. Bine că nu l-a bagat in el”, a mărturisit un localnic.

Oamenii legii au deschis dosar penal și continuă atât cercetările, cât și căutările agresorului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.