Doi concurenți din Casa Iubirii, sărut în camera roșie? „Pup-o!” Cum au reacționat concurenții la apropierea dintre cei doi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 feb 2024, 19:12

Doi concurenți din Casa Iubirii, sărut timid în Camera Roșie. „Pup-o!” Cum au reacționat concurenții la apropierea dintre cei doi

Sursa: Kanal D

Unii dintre concurenții „Casa iubirii” au ajuns deja să formeze cupluri! O nouă zi de Camere Roșii și o nouă șansă la un sărut. Despre cine să fie vorba?

După sărutul pasional dintre Aleyna și Ștefan, au urmat Cosmin și Ștefania, iar pe urmele celor două cupluri deja formate par să vină Virginia și Robi.

Virginia și Robi, sărut în camera roșie. Au trecut cei doi la pasul următor?

Deși Robi își dorea un sărut cu frumoasa concurentă, aceasta a fost mai rușinoasă și l-a lăsat pe acesta să o pupe doar în colțul gurii.

În tot acest timp, concurenții așteptau cu sufletul la gură un sărut între cei doi. „Wow”, a reacționat Julia, ironică. Băieții, în schimb, strigau: „Pup-o, bă!”

Citește și: „Mă iei la nuntă așa?”. Catinca de la ”Casa iubirii” se pregătește de nuntă. Cum a reacționat un fost concurent în momentul în care a fost invitat la marele eveniment

Julia rămâne în continuare subiect de discuție pentru Robi

Invitată în Camera Roșie de către Robi, Virginia a adus în discuție subiectul Julia, mai exact momentul în care aceasta i-a propus lui Robi să danseze cu ea.

Robi a răspuns sincer faptul că nu a acceptat invitația sa la dans, deoarece nu mai simte nimic pentru aceasta și nu a vrut să o supere pe Virginia.

Citește și: „Ei îi plac și tachinările cu el”. Chimia dintre Julia și Robi este tot mai vizibilă! Ce ar face blondina dacă tânărul ar decide într-o zi să se întoarcă în brațele ei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Virginia: Cine a vrut să danseze, tu sau ea?

Robi: Începusem eu să glumesc cu ea iar, că făceam mișto, și ziceau băieții că se vede că aveți ceva și i-am zis că da, mi-e drag de ea și a intrat piesa aia și i-am spus că eu pe piesa asta nu pot sa dansez că apropierea asta e aiurea și nu există, pentru că știu că o deranjează pe Virginia.

Ea se ridicase în picioare să danseze.

Virginia: Uite, mie astea mi se pare aiurea, adică înțeleg glumele, dar să vrei să dansezi cu un bărbat care te jignește?

Robi: I-am spus lui Alex să se ridice și să danseze cu ea, că tot a venit pentru ea în emisiune. N-a vrut să danseze cu el.

A zis că nu dansează pe piesa aia cu el.

Virginia: Ai făcut asta doar pentru că m-ar deranja pe mine?

Robi: Am făcut pentru că așa am simțit și da, știam că te va deranja.

Virginia: Să ne pună și nouă o piesă.