Doi concurenți din echipa Faimoșilor, în pericol de eliminare? Daniel Pavel: „Faptele voastre...” Cine sunt cei doi Faimoși care au încălcat regulamentul Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 22:05
Faimosii de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Deși regulile competiției Survivor România 2021 sunt cât se poate de clare pentru toți concurenții, unii dintre ei au uitat acest lucru și au încălcat regulamentul. Despre cine este vorba?

Zanni a recunoscut că a încălcat regulamentul competiției Survivor România 2021, dar se pare că nu este singurul concurent din echipa Faimoșilor care a făcut acest lucru. Înainte ca Faimoșii și Războinicii să intre pe traseu pentru jocul de comunicare, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț neplăcut pentru doi Faimoși.

Ce concurenți din echipa Faimoșilor au încălcat regulamentul?

Înaintea jocului de comunicare, ultimul joc al săptămânii, Daniel Pavel a ținut să lămurească mai multe aspecte. Primul a fost legat de fapta pe care a comis-o Zanni și pe care a recunoscut-o în consiliul de nominalizare, concurentul fiind iertat pentru că a furat pachetele cu biscuiți. Dacă în cazul lui staff-ul emisiunii a decis ca nu este nevoie de o pedeapsă dură, nu același lucru se va întâmpla în cazul a doi Faimoși care au încălcat, la rândul lor, regulamentul competiției.

Citeste si: Live Stream Online Survivor Romania- Editia de duminica, 18 aprilie – VIDEO. Faimosii si Razboinicii se vor confrunta in jocul pentru comunicare!

Daniel Pavel a anunțat că Sebi și Culiță Sterp au încălcat regulamentul Survivor România și că faptele lor nu vor fi trecute cu vederea. Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a dezvăluit că cei doi au încălcat grav regulile impuse de staff-ul emisiunii, astfel că urmează o analiză, iar ulterior se va lua o decizie în cazul lor. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În ultima vreme, nu doar Zanni a fost cel care să spunem așa a trecut dincolo de limitele normale ale show-ului nostru de televiziune, un show care este, așa cum știți dragilor, un fenomen media tocmai pentru că are reguli foarte clar stabilite și

pe care le respectă majoritatea concurenților, atât Faimoșii, cât și Războinicii, mai puțin doi concurenți din echipa Faimoșilor care au încălcat regulamentul. Vorbim aici despre Culiță și Sebastian. Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea așa cum au fost ele făcute împotriva regulilor Survivor România. O să analizăm, așa cum am făcut și în cazul lui Zanni și o să revenim cu o decizie.”, a precizat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021.

Dezamăgirea s-a putut citi pe chipurile celor doi concurenți de la Survivor România 2021, aceștia așteptând cu sufletul la gură să afle ce măsuri vor fi luate în cazul lor.

Citeste si: Andrei, revoltat pentru că Albert a ieșit de mai multe ori favorit. Războinicul a răbufnit: „Nu merită să fie locul 1. Nu știu ce au văzut la el!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.