Doi concurenti, surprinsi intrand singuri in studio, in pauza de filmare! Marturisirea facuta dupa ce au vazut inregistarea cu camera ascunsa

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:18

Surprinsa cu o camera ascunsa in timp ce discuta cu Ionut in secret, Alexandra nu a mai avut cale de intoarcere si s-a vazut nevoita sa povesteasca totul despre posibila relatie.

Tanara a marturisit ca cel care a facut primul pas a fost Ionut, insa toate demersurile lui au fost in zadar, deoarece aceasta i-a refuzat propunerea de a forma un cuplu. Acuzata ca a trecut peste sentimentele Gabrielei pentru Ionut, Alexandra a incercat sa explice tuturor dar mai ales Gabrielei ca nu a avut nicio intentie rea si nu a raspuns deloc provocarilor lansate de colegul lor.

“Da, intr-adevar, Ionut mi-a propus daca putem avea o relatie impreuna si am zis ca suntem amici deocamdata! Noi am decis o prietenie, o amicitie si atat! Gabriela era invidioasa pe

mine ca eu i-l fur pe Ionut, dare a umbla dupa Ionut, iar el umbla dupa mine, cu ce sunt eu de vina! Eu chiar nu ma bag! Dar daca el vine dupa mine, eu ce sa ii fac? I-am zis si Gabrielei, daca vrea eu i-l las cu mare drag, ca intre noi nu e nimic!”, a zis Alexandra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”