Doi copii dintr-un centru de plasament, în vârstă de 12 și 14 ani, au fugit din oraș, în speranța că-și vor găsi mama! Băieții au fost dați dispăruți și găsiți de poliție astăzi

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 iun 2023, 03:50

Doi copii dintr-un centru de plasament, în vârstă de 12 și 14 ani, au fugit din oraș, în speranța că-și vor găsi mama

Sursa: Ziua de Vest

Doi băieți, în vârstă de 12 și 14 ani, aparținând unui centru de plasament din Timișoara, au fugit din oraș pentru a fugi la mama unuia dintre cei doi copii.

Doi copii, în vârstă de 12 și 14 ani, aparținând unui centru de plasament din Timiș, au fost căutați la nivel național după ce au fugit dintr-un parc din Timișoara. Astăzi, au fost găsiți acasă la mama băiatului în vârstă de 12 ani, relatează Ziua de Vest.

Doi copii dintr-un centru de plasament din Timișoara au fost găsiți după ce erau căutați național de poliție

De câteva luni, băieții, în vârstă de 12 și 14 ani, se află într-un centru de plasament, iar la începutul săptămânii au ieșit împreună cu alți copii să se joace, într-un parc. A fost de ajuns doar un moment de neatenție din partea supraveghetorului, că cei mici au și-au luat tălpășița și au dispărut.

Din acel moment, nimeni nu mai știa nimic de ei.

Cei doi ar fi trebuit să se întoarcă la un cămin al DGASPC, acolo unde locuiau.

Citeste si: Fata de 13 ani, dată în urmărire națională, a fost găsită. Aceasta îi ia apărarea bărbatului care a răpit-o

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Timiș au anunțat poliția în legătură cu dispariția celor doi băieți: David Mihai Alexandru, în vârstă de 12 ani, și Valentin Mateaș, în vârstă de 14 ani.

Care a fost drumul celor doi băieți dispăruți din Timișoara

Băieții au fugit la Gara de Nord din Timișoara, de unde au luat trenul și au mers în Cărpiniș, un sat aflat la aproximativ 30 de kilometri de Timișoara, acolo unde au fost găsiți de către polițiști.

Citeste si: De trei luni,o româncă își caută fiul într-o pădure din Elveția, fără încetare. Cu cine ar fi fost văzut băiatul

Copiii au fugit pentru că voiau să se ducă acasă la mama unuia dintre cei doi băieți, respectiv cel de 12 ani, crezând că vor primi iubire părintească din partea mamei lui. Oamenii legii i-au dus înapoi în centrul de plasament din care au fugit, după ce i-au găsit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„David Mihai Alexandru:

Semnalmente: înălțime 1,60 metri, păr scurt, blond, ochi albaștri.

Îmbrăcăminte: pantaloni negri și adidași negri (nu se cunosc alte detalii).

Mateaș Valentin:

Semnalmente: 1,60 metri, 50 kg, păr șaten, ochi căprui.

Îmbrăcăminte: pantaloni albaștri, adidași gri (nu se cunosc alte detalii).

Daca îi vezi, sună la 112!”, a alertat Opinia Timișoarei, atunci când cei doi au dispărut.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.