Doi copii, un trai plin de lipsuri! Se zbat sa supravietuiasca

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Nu s-au bucurat prea mult de grija si afectiunea parintilor. Doar dragostea bunicilor le mangaie copilaria! Este povestea impresionanta a doi frati gemeni din Agnita, crescuti de parintii tatalui lor, care sunt someri.

Doi copii si doi bunici! Isi duc traiul, presarat de lipsuri, intr-un apartament mic din Agnita. Viata lor este un sir prelung de renuntari. Nu se dau batuti. Se zbat sa supravietuiasca. Alexandru si Cornel sunt frati gemeni.

Necazul lor a inceput in urma cu 13 ani. Parintii s-au despartit. Bunicii le sunt, acum, mama si de tata. Oamenii au cerut custodia micutilor in instanta. Si-au chemat propriul fiu la tribunal sa-i ceara copiii.

Bunica isi creste nepotii cu drag.

Nu le poate oferi prea multe, uneori, nici mancare, dar ne spune ca si-ar da si sufletul pentru ei! Bunicii au lucrat la Posta, dar au ramas someri. Cu rate la banci si datorii, patru suflete traiesc din 500 de lei pe luna. Departe de greutatile vietii, micutii isi fac planuri: vor sa invete. Sa ajunga departe.

Pana atunci, isi imagineaza cum ar fi copilaria normala.
Chiar daca nu stiu ce le va aduce ziua de maine, traiesc fiecare clipa cu gandul ca Dumnezeu ii va ajuta.
##VIDEO115082##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.