Doi frati se iau la bataie in fata juratilor de la "Ne vedem la tribunal”! Mostenirea ii transforma pe cei doi barbati in dusmani de moarte! Povestea lor, in emisiunea de sambata, de la 21.30, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Sambata, de la ora 21:30, disputa intre doi frati pentru averea mostenita ajunge in fata juratilor emisiunii „Ne vedem la tribunal”.

Dupa decesul mamei, apoi al tatalui lor, mostenirea lasata acestora, un corn al abundentei, i-a transformat pe cei doi frati in dusmani de moarte.

Unul dintre ei vrea sa fie unicul beneficiar al averii.  Situatia in fata juratilor degenereaza si ajunge in stare crititica in momentul in care cei doi frati sar unul la gatul celuilalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum

s-a ajuns in acest punct si care va fi verdicul juratilor de la „Ne vedem la tribunal” veti putea afla sambata aceasta, de la ora 21:30, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.