Doi hoți au dat spargerea într-o biserică din Tulcea. Aceștia au plecat cu suma de 700 de lei

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 aug 2023, 10:02
Doi hoți au dat spargerea într-o biserică din Tulcea
Sursa: Pexels.com

Un lăcaș de cult din Tulcea a fost jefuit de către doi cetățeni cunoscuți de oamenii legii pentru astfel de fapte.

Camerele de supraveghere au surprinzi doi bărbați ce au dat buzna într-un lăcaș de cult pentru a fura lucruri de valoare, iar la sfârșitul jafului, aceștia au plecat acasă cu 700 de lei.

Citește și: Noi dezvăluiri despre crima celor doi soți din Timișoara. Ce a făcut atacatorul cu arma?

Doi hoți au dat spargerea într-o biserică din Tulcea

Un jaf a fost surprins pe camerele de filmat ale unui lăcaș de cult din Tulcea. Pe videoclipurile filmate se pot observa hoții, un băiat și o fată, cum intră fără regrete în lăcașul de cult, după care se asigură că nu este nimeni care să îi vadă, urmând să blocheze ușa pentru a nu fi deranjați în timpul furtului.

După ce aceștia se asigură că nu sunt văzuți de nimeni și nu pot fi deranjați de alte persoane, aceștia se duc imediat la geanta femeii de la lumânări, şi la

sertarul cu bani, locuri din care cei doi pleacă acasă cu suma de 700 de lei. Identitatea celor două persoane nu a fost secretă pentru prea mult timp, după ce înregistrarea a ajuns pe mâna polițiștilor, aceștia au reușit să îi identifice pe hoți.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Autoritățile au reușit să identifice cele două persoane ce au furat din lăcașul de cult, însă au spus că este o chestiune de timp până când aceștia vor fi prinși.

Polițiștii au declarat că cei doi hoți sunt clienți vechi ai oamenilor legii, potrivit o bservatornews.

Citește și: O grupare infracțională a fost reținută de polițiștii din Mureș! Ce metodă foloseau suspecții ca să jefuiască oamenii

7.000 de lei au fost furați dintr-o biserică din Cluj

La data de 21 iulie 2023, un lăcaș de cult din județul Cluj a fost jefuit de către un bărbat de 32 de ani.

În urma acestui jaf, 7.000 de lei au fost furați din clădirea unui cult religios din Gherla. 

„În urma investigații derulate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au identificat un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj, bănuit de comiterea faptei. Cel în cauză este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unei alte infracțiunii de furt calificat, aflată în instrumentarea polițiștilor din Gherla. Măsura arestului preventiv a fost dispusă de instanță la data de 28 iulie acesta fiind cercetat pentru sustragerea unei sume, dintr-o societate comercială din același municipiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat”, transmite IPJ Cluj, relatează monitorulcj.ro.

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită de aproape 20.000 de Euro: “Aveam si accesorii, printre care diamante....” Unde s-a întâmplat totul