Doi miri au devenit virali pe Tik Tok după ce au făcut nunta la cort: „Noi am făcut nunta ca pe vremuri, acasă”. Cum a arătat decorul

Autor: Diana Ghita

Cei doi miri care au devenit virali

Sursa: Tik Tok Irina Muntean

O nuntă a devenit subiectul a multor discuții în rândul internauților, întrucât mirii au decis să o organizeze petrecerea așa cum se făcea odată.

O mireasă a decis să posteze pe rețelele de socializare filmările de la propria nuntă, care au devenit foarte virale. Cei doi miri au avut o nuntă neobișnuită pentru vremurile în care trăim, întrucât evenimentul s-a bazat foarte mult pe vechile tradiții.

Cum a arătat nunta virală pe Tik Tok

După ce au publicat pe Tik Tok imaginile de la nuntă, mireasa și soțul ei au primit foarte multe aprecieri și comentarii din partea internauților, clipurile viralizându-se rapid. 

„Chiar dacă trăim într-o lume modernă, noi am făcut o nuntă ca pe vremuri, acasă.”,  au scris însurățeii într-unul dintre filmulețe.

Videoclipurile s-au deosebit prin specificul inedit al modului în care a fost celebrată nunta. În filmulețe se poate observa că petrecerea a fost organizată într-un cort, în care mesele au fost lipite una de cealaltă, fiind așezate atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a lungimii cortului.

@irinamuntean012 Răspunde lui @rodyroza1 #nuntamoldovneasca ♬ Am Crescut Baieti Si Fete- Ion Paladi

Masa mirilor a fost amplasată în centru, între mesele unde urmau să fie așezați invitații. Deși decorul a avut multe detalii tradiționale, acesta a atras privirile multor oameni de pe Tik Tok, întrucât totul era impecabil și foarte ordonat. 

De asemenea, mesele erau încărcate cu diverse feluri de mâncare, pregătite în casă. Ba mai mult, mireasa a fost întrebată dacă au avut și sarmale, iar aceasta a spus că sarmalele nu pot lipsi de la nicio nuntă, postând chiar și filmarea în care bucătăresele aduceau, în pași de dans, farfuriile încărcate cu sărmăluțe.

„Cum fără sarmale la o nuntă?!!”,

a scris mireasa în dreptul respectivului videoclip.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@irinamuntean012 Răspunde lui @gygy2082 #sarmaleedelicioase ♬ sunet original- Irina Muntean637

Citește și: Nuntă mare în familia Sterp! Ce reacție a avut mama Geta când a aflat că fiul cel mic se însoară

Cei doi miri au avut o nuntă tradițională

Pe lângă decorul tradițional și faptul că au organizat nunta chiar în curtea propriei case, cei doi miri au desfășurat și petrecerea în sine după vechile obiceiuri.

La tăierea tortului, așa cum se făcea odată, mireasa a fost dezgătită de voal, de către nașă, iar în locul acestuia i s-a pus o basma. Acest obicei ilustrează trecerea de la viața de domnișoară, la atribuțiile de femeie măritată.

În urma filmulețelor postate pe Tik Tok, internauții i-au felicitat pe cei doi miri pentru că nu au uitat de frumoasele noastre tradiții:

„Ce-i al nostru tradițional este pus de-o parte, păcat că unii au uitat aceste valori. Felicitări, este superb!/ Așa ne păstrăm neamul cu tradiții nu cu copii ieftine din occident/ Ce frumos e.Bravo și sănătoși să fiți. Asta-i nuntă, fraților, cu adevărat, nu în fală.”,  au fost câteva dintre comentariile primite de cei doi proaspăt însurăței.

@irinamuntean012 Răspunde lui @rodyroza1 #nuntamoldovneasca ♬ Am Crescut Baieti Si Fete- Ion Paladi

Citește și: Doi miri din Vâlcea au oprit circulația pentru o ședință foto impresionantă! Gestul făcut de un polițist pentru cei doi

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.