Doi miri au servit meniuri diferite la nunta lor, în funcție de gen. Femeile au primit o felie de tort, bărbații un pahar de whisky. Ce reacție au avut invitații

Author: Lavinia Medrea

Ce reacție au avut invitații

Sursa: PixaBay

Doi miri și-au servit invitații în funcție de gen la nuntă, oferind femeilor tort iar bărbaților whisky.

Unul dintre invitați a plecat supărat de la nunta colegului său după ce a aflat că fericitul cuplu urma să servească preparate diferite în funcție de sex.

Doi miri au servit meniuri diferite la nunta lor, în funcție de gen 

Au fost concepute două meniuri separate, respectiv unul pentru femei și unul pentru bărbați, doamnele fiind servite cu pui la grătar, în timp ce bărbații au fost serviți cu friptură de vită.

Ca antreu, femeile au fost servite cu un cocktail de creveți, iar bărbații au savurat un risotto cu ciuperci.

Citește și: Cum s-a desfășurat nunta din Timișoara, la care mirii au lansat o invitație deschisă pe Internet. Mireasa a declarat că s-ar fi produs o eroare: „Nu ne dorim să ne stricăm ziua”

Exprimându-și frustrarea pe Internet, un invitat a explicat cum decizia a venit din cauza faptului că părinții mirelui sunt „foarte tradiționaliști”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce reacție au avut invitații

„A fost perfect plăcut până când ne-am așezat la masă și am văzut că meniul era împărțit pe sexe. Toată lumea de la masă a fost indignată, dar nimeni nu a spus nimic. Am luat o bucată din risotto-ul meu cu creveți înainte de a decide să plec”, a povestit un invitat.

„Se pare că părinții mirelui sunt foarte tradiționaliști și asta a fost ideea lor dar, pentru numele lui Dumnezeu, mirele lucrează într-o parte foarte progresistă a sănătății femeilor, iar mireasa este o feministă care participă la mitinguri și evenimente feministe împreună cu mine”, a mai spus cineva.

Citește și: Cum a reacționat un mire în momentul în care a aflat că este înșelat. Invitații au rămas fără cuvinte la vederea imaginilor fierbinți

Invitatul care plecase a aflat ulterior, de la cei care au rămas pe durata serii, că femeilor li s-a oferit o bucată de tort de nuntă, în timp ce bărbaților li s-a oferit un pahar de whisky.

Mulți au considerat că plecarea invitatului de la nuntă a fost rezonabilă, în timp ce alții au considerat că doar a exagerat.

„O reacție puțin exagerată, dacă îmi permiteți să spun.

Ce s-a întâmplat cu cuplurile care fac ce vor la propria nuntă?”, a spus cineva.

„Da, a fost incredibil de sexist și învechit, dar la o nuntă la care ești invitat cred că ar fi trebuit să-ți păstrezi gândurile pentru tine. Cum trebuie să se fi simțit mirele și mireasa să vadă (sau să afle mai târziu) că ai plecat? Nu este o amintire de nuntă grozavă pentru ei.

A fost nepoliticos din partea ta”, a comentat altă persoană. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.