Doi miri din Timișoara au rămas fără invitați la nuntă! Cei doi au trimis o invitație deschisă pe Internet și nu cer dar de nuntă: „Poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 oct 2023, 13:44

Cei doi au trimis o invitație deschisă pe Internet și nu cer dar de nuntă

Sursa: PixaBay/TikTok Babană Răzvan - colaj Kanal D

Doi tineri din Timișoara au lansat o invitație deosebită pe un grup de mirese de pe o rețea socială.

Doi tineri din Timișoara au decis să-și spună durerea și să lanseze o invitație deschisă într-un grup de mirese pentru Facebook la nunta lor. Iată care este motivul!

Doi miri din Timișoara fac nuntă peste două zile, dar nu au invitați

Se pare că cei doi viitori miri din Timișoara au fost dezamăgiți de prieteni și de apropiați. Mireasa a povestit cum a trimis 120 de invitații, dar a primit doar 33 de confirmări.

Așadar, tânăra a decis ca pentru restul de 87 de locuri neconfirmate să transmită o invitație deschisă pe un grup intitulat „Grup pentru mirese” de pe Facebook, acolo unde a explicat în ce situație se află. De asemenea, femeia a precizat că nu-și dorește nici ea, nici soțul ei dar de nuntă, ci doar s-au gândit că niște străini ar avea bunăvoința să vină la nunta altor străini, dat fiind faptul că au semnat un contract pentru minim 70 de meniuri pe care l-au și achitat.

„Bună seara, dragilor!

Citește și: Probleme în vacanță pentru Mira: ”M-am umplut de bube” Ce s-a întâmplat cu frumoasa artistă în Dubai

Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. 

Asta e, mergem înainte.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Am zis că poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă. 

Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm. 

O să fie frumos, o să fie unic.

Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan.

Citește și: Bursucu și Andreea, primele declarații după ce au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă! „Am spus Da până la capăt! Asta a fost!”

Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook menționat anterior.

Cum au reacționat oamenii

După ce au văzut invitația lansată de cei doi miri din Timișoara, apărută chiar și pe TikTok, oamenii și-au exprimat părerile de rău și au empatizat cu mirii care au rămas fără invitați la cel mai important eveniment din viața lor. 

„Săracii, mi e mila de ei, dar până la urmă așa a trebuit să fie.

Mai bine mai restrâns decât cu 500 de oameni și să nu te simți confortabil poate”, „Am observat că mulți nu confirmă și apoi vin”, „Dacă eram din Timișoara... off, știu ce înseamnă să nu îți vină invitații”, sunt doar câteva comentarii lăsate de oameni la videoclipul apărut pe TikTok. 

@babana.1 #foryoupage #misiuneatiktok #tiktok #fyp ♬ sunet original- Babană Răzvan