Doi miri din Vâlcea au oprit circulația pentru o ședință foto impresionantă! Gestul făcut de un polițist pentru cei doi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 oct 2023, 14:02

Doi miri din Vâlcea au oprit circulația pentru o ședință foto impresionantă! Gestul făcut de un polițist pentru cei doi

Sursa: TikTok

O ședință foto cu totul neobișnuită și impresionantă a avut loc în Vâlcea. Doi miri au ales ca spațiu de desfășurare a ședinței o stradă, iar polițiștii au fost cei care au asistat la întregul moment.

Doi miri din Vâlcea au făcut spectacol pe o stradă din Vâlcea, unde polițiștii au oprit traficul timp de câteva ore. 

Doi miri din Vâlcea, ședință foto spectaculoasă în plină stradă

Cei doi tineri au ales să creeze un adevărat spectacol. Mireasa, îmbrăcată într-o rochie albă spectaculoasă, a atras toate privirile când s-a așezat în fața celor două mașini. 

Mirii au avut parte aici de o ședință foto, iar autoritățile s-au asigurat că totul este în regulă. 

Citește și: Daniela Iliescu a dat cărțile pe față: ”Azi se împăcau, mâine se despărțeau” De ce nu a vrut să formeze de la început un cuplu cu Culiță Sterp

Ședința a avut loc în cadrul evenimentului ridethevibe.

@skullbiker_ #valcearomania🇹🇩 #2023 #ridethevibevâlcea# #celystudio# #ricethevibe @@Tata Flo@@CelyStudio@@Darius Biker@@cardosystems ♬ Vintage Culture, Bruno Be- AJIMUSTANG&南辰Music

Doi miri din Timișoara au chemat necunoscuți la nunta lor

Situație inedită pentru doi miri din Timișoara, care au șocat pe toată lumea cu postarea lor de pe Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceștia ar fi trebuit să aibă peste 100 de invitați la nuntă, însă doar 30 au confirmat prezența.

Cum nunta se apropia cu pași repezi, aceștia au decis să cheme pe oricine ar dori să participe, precizând faptul că nu este nevoie de un dar de nuntă, ci doar de prezență, mesele fiind deja plătite, deci, incluse. 

Citește și: Ce propunere i-a făcut Leo de la Strehaia lui Irinel Columbeanu: ”Suntem de acord ca el să vină la noi” Cum va reacționa fostul milionar la planurile de nuntă

„Bună seara, dragilor! Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. Asta e, mergem înainte.

Am zis că, poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă.  Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm.  O să fie frumos, o să fie unic. 

Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan.

Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara pe un grup de Facebook special pentru nunți.