Doi musafiri au dat buzna in platoul "Te vreau langa mine"! Iata ce sfaturi au dat acestia cuplului aflat la paravan si ce reactii au starnit

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 20:35

Surprinsa de aparitia celor doi intrusi, Gabriela Cristea i-a provocat sa ofere sfaturi utile pentru participantii aflati la paravan.

Andreea Mantea si Bursucu si-au facut aparitia in platoul emisiunii mai energici ca oricand si dornici sa ofere cateva indrumari concurentilor. Pentru ca ascultasera din culise povestea noului pretendent al Cristinei, Bursucu a sarit in apararea barbatului, incercand sa ii repare imaginea de aventurier.

"Domnul Tudor ati inselat? Foarte bine! Mie mi-a placut domnul Tudor, barbat decis, domnule! Omul a venit sa va cunoasca, vrea alta fericire, alta viata, n-o sa mai faca ceea ce a facut! Semanam doar la fizic!", a spus Bursucu.

Desi prezentatorul TV a avut cele mai bune intentii fata de Tudor, acesta a fost contraatacat de colega sa de emisiune, care nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa demonstreze tuturor ca Bursucu expune doar o teorie, la care Cristina nu trebuie sa plece urechea.

"Eu zic sa nu il credeti! Lupul isi schimba parul dar naravul ba!", a adaugat Andreea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa

cei doi prezentatori nu au ratat ocazia si au inceput sa se contrazica, reluandu-si vechile rivalitati din cadrul emisiunii "Se striga darul". Bursucu a explodat  in momentul in care Andreea Mantea i-a reamintit ca ea este cea care a castigat la nunta care va fi difuzata in aceasta sambata, de la ora 22:00, la Kanal D.