Doi părinți din Ploiești au fost arestați, deoarece ce copilul lor s-a stins din viață, după ce i-au făcut baie cu apă opărită. Totul s-a petrecut în urmă cu doi ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 apr 2023, 17:56

Avocatul Adrian Cuculis este revoltat și susține că probele din dosar dovedeau că este vorba de un omor

Sursa: antena3.ro

Doi părinți din Ploiești au fost arestați, după ce, în urmă cu doi, ani, fiul lor a murit din cauza faptului că aceștia i-au făcut baie cu apă opărită. Copilul de patru ani a murit după câteva zile.

Doi părinți din Ploiești au fost arestați, după ce, în urmă cu doi ani, copilul lor a murit, după ce i-au făcut baie cu apă opărită. Cu toate acestea, avocații sunt de părere că trebuiau arestați mai devreme.

Părinți din Ploiești, arestați, după ce fiul lor a murit opărit

Doi ani au durat cercetările, dar avocații nu înțeleg de ce a durat atât, deoarece existau toate probleme care îi puteau incrimina.

Bunica băiețelului este cea care i-a reclamat, ei fiind acuzați de omor din culpă.

Avocatul Adrian Cuculis este revoltat și susține că probele din dosar dovedeau că este vorba de un omor, iar cei doi ani de cercetări nu se explică. În primă instanță, cazul a ajuns la Parchetul de la Ploiești, după care, a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Citește și: Cine este bărbatul din Sibiu care a intrat intenționat cu mașina într-un copac: „Când faci o greșeală, nu o uită niciodată”. Acesta își anunțase prietenii despre intențiile pe care le are

„Părinţii, pur şi simplu, au «topit » copilul în cadă. L-au îmbăiat cu o temperatură extremă, iar ulterior l-au lăsat până s-a stins în casă.

E vorba de un copil de patru ani, pentru care nu au chemat Ambulanţa. Medicii au fost chemaţi, practic, să constate decesul”, a declarat Adrian Cuculis, potrivit antena3.ro.

Potrivit acestuia, părinții au fost audiați de mai multe ori, iar decizia de arestare preventivă a fost luată ieri, 1 aprilie, fiind vorba de o arestare de 30 de zile.

Conform surselor judiciare ale ziarulincomod.ro, deși bunica a reclamat incidentul și a sunat si la salvare, dosarul ar fi fost ignorat până pe data de 30 martie, atunci

când a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova de la Parchetul Judecătoriei Ploiești.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

O copilă din Deva a fost opărită la grădiniță

O copilă de grădiniță, din Deva, a fost opărită, suferind arsuri pe față și pe piept, după ce țeava unui calorifer s-a spart, iar apa clocotită a țâșnit în direcția ei.

În încercarea de a proteja copiii, educatoarea s-a aruncat în fața lor, fiind și ea rănită.

Fetița și educatoarea au ajuns la spital, unde au primit îngrijirile medicale necesare, după care, au revenit acasă, fără a fi nevoie ca vreuna dintre ele să fie internată.

Citește și: Cum a reușit o șoferiță din Cluj să rănească cinci persoane, printre care și un copil de nici doi ani. Micuțul a ajuns la spital

Din cauza celor întâmplate, a fost demarată o anchetă de către Inspectoratul Școlar Hunedoara, pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.