Doi parinti, ingrijorati ca si-au pierdut ambele fiice pe drumul desfraului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Ernest, gazda emisiunii "Pe banii parintilor", difuzata la Kanal D, se confrunta, de aceasta data, cu situatia dramatica in care se afla parintii a doua adolescente, din Bucuresti.

Sotii Buliga, Adrian si Violeta, casatoriti de 21 de ani, au doua fete, pe Rebeca si Alice.  Rebeca, o studenta in varsta de 20 de ani, si Alice, de 18 ani, eleva in ultimul an la liceu, sunt doua adolescente care se bucura de atentia si dragostea parintilor. Cu toate ca parintii au depus eforturi ca fetelor sa nu le lipseasca nimic, acestia se afla la un pas de a pierde controlul asupra fiicelor lor.



Sotii Buliga au apelat la echipa emisiunii, fiind ingrijorati de viata pe care o duce fiica lor cea mare, Rebeca. Tanara a avut o relatie cu Raul, un baiat pe care sotii Buliga nu il doreau in preajma fiicei lor. Acestia au aflat ca Raul se ocupa cu vanzarea de telefoane furate si banuiesc ca si fiica lor este implicata in aceasta poveste.

Parintii i-au interzis imediat Rebecai sa continue relatia cu Raul si, in complicitate cu Alice, fiica lor mai mica, parintii au avut control, pentru un timp, asupra vietii Rebecai.
De la un timp, insa, comportamentului bizar al fetei a revenit si, ceea ce este mai grav, sotii Buliga cred ca Alice isi protejeaza sora.

Cu fac cele doua surori, in timp ce parintii sunt la serviciu si ce pericole le pasc pe adolescente, aflati miercuri, 30 aprilie, urmarind un nou episod din “ Pe banii parintilor ”, emisiune moderata de Ernest, de la ora 21:00, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei