Doi parlamentari au dat confortul din Casa Poporului pe o celula din "Beciul Domnesc". Doina Tudor si Nicolae Paun isi petrec noapte dupa gratii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:17

Vineri, cei doi parlamentari vor sta fata in fata cu judecatorii.

Doina Tudor nu e speriata de Beciul Domnesc. Procurorii o acuza ca ar fi primit o parte din mita de 300 de mii de euro, incasata de fostul sot. Intre timp, fostul sot a parasit-o pentru o alta femeie. Acum, femeia se declara nevinovata in privinta acuzatiilor de luare de mita.

"N-o sa pot sa am ocazia, probabil, sa fiu la nasterea celui de-al doilea nepot. Pentru mine asta conteaza cel mai mult", a

marturisit Tudor jurnalistilor prezenti la DNA in momentul in care aceasta a ajuns acolo, pregatita cu un bagaj.

Doina Tudor si-a inceput cariera ca balerina, dupa cum demonstreaza imagini de arhiva, de  acum 25 de ani. In politica a intrat ceva mai tarziu, fiind acum la primul mandat de senator.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deputatul

Nicolae Paun, acuzat de evaziune fiscala a spus si el prezent astazi la DNA. Nu a scapat de catuse, asa ca isi va petrece noaptea tot in Beciul Domnesc. 431 de milioane de euro este mita calculata de procurorii DNA doar pentru anul 2015.

In timp ce Doina Tudor si Nicolae Paun dadeau cu subsemnatul la DNA, institutia prezenta bilantul pe anul trecut.

"Au fost trimisi in judecata de 5 ori mai multi ministri si parlamentari decat acum 2 ani.

Un prim-ministru, cinci ministri, 16 deputati si 5 senatori", a spus Laura Codruta Kovesi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.