Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive

Autor: D.I.
Actualizat: 24 feb 2020, 12:41
video Foto(5)

Editia de sambata “Survivor Romania”, incheiata tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

Mobilizare extraordinara a Faimosilor de la “Survivor Romania”, acestia s-au redresat, au regandit strategia competitionala si au reusit sa aduca doua victorii consecutive, in cele mai importante meciuri ale saptamanaii – jocurile de protectie in fata eliminarilor. Pe langa imunitatea dobandita, in urma victoriilor repetate, Faimosii au intrat si in posesia proviziilor atat de necesare pentru a capata forta pentru jocurile viitoare.

Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”

Batalia sportiva de aseara de la “Survivor Romania” a fost foarte stransa, echipa albastra a condus meciul, pana la un moment dat, insa tenisunea intre Faimosi si Razboinici a atins cote alarmante in momentul in care s-a jucat punctul decisiv; scorul de egalitate intre cele doua echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenti din fiecare echipa, fata si baiat, punctul adjudecat de Faimosi, la stafeta mixta, castigat la secunda, a adus dezbinare in echipa Razboinicilor.

Strategia pusa la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe  Emanuela in locul Lolei sa concureze la stefeta mixta, a fost considerata de Razboinici o miscare gresita, care i-a pus in postura de pierzatori.

Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astazi!”, spunea Andi Constantin aseara, la finalul jocului. 

Citeste si: O poveste de dragoste ca in filme a luat nastere in jungla dominicana! Intre timp, echipa Razboinicilor se DEZBINA! Urmariti un episod plin de tensiune, ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Echipa Razboinicilor fierbe! S-au aruncat vorbe grele: ''Mi se pare o mare prostie...''

Citeste si: Accidentare la cap pentru Ghita! Ce a patit faimosul pe traseu

In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare.

Editia de sambata “Survivor Romania”, incheiata tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.