Doi români au fost găsiți fără viață într-un apartament din Spania

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 sep 2023, 12:18

Doi români au fost găsiți fără viață într-un apartament din Spania

Sursa: Unsplash

Doi soți români au fost descoperiți fără suflare în apartamentul în care locuiau în Spania, în Castelló de la Plana.

O descoperire șocantă a fost dezvăluită în Spania, acolo unde un cuplu român a fost găsit fără viață, unul lângă altul. Primele persoane care și-au dat seama că ceva nu este în regulă au fost chiar colegii ei.

Citește și: Au fost găsite noi victime în Maroc. Bilanțul celor zdrobiți sub dărămături crește vertiginos

Doi români au fost găsiți fără viață într-un apartament din Spania

O casă din Castelló de la Plana, Spania a devenit locul macabru în care un cuplu român a fost descoperit fără suflare. Cei doi au fost găsiți unul lângă celălalt, fără viață, iar semnalul de alarmă a fost dat de colegii femeii. Colegii acesteia erau foarte îngrijorați pentru că femeia nu mai venise la muncă de câteva zile și nici nu răspundea la telefon, potrivit observatornews.ro.

Acesta a fost motivul pentru care oamenii legii au mers să verifice care este situația. Din primele informații, poliţiştii spanioli cred că femeia de 54 de ani a fost ucisă de bărbatul de 52 de ani, urmând ca acesta să își ia viața. Anchetatorii au spus că nu au existat plângeri anterioare în cazul acestui cuplu, însă bărbatul are mai multe pângeri de la fosta soţie, femeie ce îl acuza de violență domestică, având un ordin de protecţie împotriva sa. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cuplul descoperit fără viață nu avea copii împreună, însă aveau din relațiile pe care le-au avut anterior. Acest caz este un semnal de alarmă pentru Begoña Carrasco, primarul din Castellón, ce își dorește ca situația să fie tratată cu cât mai multă prudență și seriozitate, dar să și susțină rudele victimei, oferind asistență.

Citește și: Inundații catastrofale în Grecia! Trupurile fără viață ale oamenilor au fost purtate de ape în Marea Egee

Tot mai multe femei sunt ucise de parteneri

Anul acesta au fost ucise 46 de femei în Spania, de către partenerii lor, iar în luna aprilie, o altă româncă și-a găsit sfârșitul în acest mod. Românca a fost înjunghiată în spate în fața casei în care locuia, relatează martorii ce au primit înspăimântați crima. Principalul suspect a fost fostul iubit al româncei, iar acesta a fost reținut la doar câteva ore distanță de incident.

Românca ce și-a pierdut viața avea 34 de ani și muncea ca culegător sezonier de căpșuni la ferma Las Arenillas, din apropierea localității Palos. În jurul orei 01:10, autoritățile au fost alertate cu privire la crima ce a avut loc, iar ajunși la locul faptei, polițiștii au descoperit o femeie plină de sânge, cu un cuțit în spate, relatează fanatik.ro

Citește și: Șapte persoane au fost arestate într-un dosar de trafic de droguri, în Brașov