Doi soți au fost găsiți spânzurați în curtea casei. Trupurile neînsuflețite au fost găsite de copiii lor

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 apr 2023, 07:05

Doi soți au fost găsiți spânzurați în curtea casei chiar de către copiii lor. Conform primelor informații, bărbatul și-ar fi ucis soția cu sânge rece și, apoi, s-a sinucis. Fiul lor de cinci ani a fost cel care a făcut tragica descoperire și, acum, are nevoie de consiliere psihologică, la fel ca al doilea copil al cuplului.

Doi soți au fost găsiți spânzurați în curtea casei, chiar de către copiii lor. În urma primelor cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-a ucis soție, după care și-a luat propria viață.  

Doi soți au fost găsiți spânzurați în curtea casei, în județul Vaslui

Presupusa dublă crimă a avut loc în satul Cepești, comuna Bogdănița. Gelu Bănceanu, bărbatul în vârstă de 40 de ani și soția sa de 30 de ani, pe nume Ana Maria Bănceanu, au fost găsiți fără viață în curtea casei lor.

Conform primelor informații care au fost puse la dispoziție, bărbatul și-a ucis soția și și-a luat și el viața imediat după. Trupul femeii a fost găsit seara, la câteva ore după ce cadavrul soțului ei a fost descoperit.

Citeste si: Și-a ucis soția la doar patru zile de la nuntă, după ce a aflat ce boală are. Incredibil ce a făcut bărbatul cu trupul acesteia

Aceștia aveau doi copii, în vârstă de cinci și de nouă ani. Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a preluat cazul și, pentru moment, încearcă să se afle motivul care a dus la această tragedie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trupurile au fost găsite de către copii

Fiul de cinci ani a fost cel care a găsit trupul bărbatului. Pentru că avea nevoie de ajutor, și-a chemat fratele de nouă ani, cel care i-a și tăiat frânghia acestuia.

„La data de 27.07.2022, ora 12.25, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din Cepești, comuna Bogdănița, județul Vaslui, a fost găsit decedat (spânzurat), în curtea locuinței.

Ulterior, la ora 20.31, Poliția Municipiului Bârlad a fost din nou sesizată, cu privire la faptul că a fost găsită decedată, respectiv spânzurată, și soția bărbatului decedat (30 de ani), într-o anexă din curtea locuinței.

Întrucât în cauză exista suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând a fi efectuate cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele doua decese”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, conform observatornews.ro.

Citeste si: Închisoare pe viață pentru criminalul iubitului Oanei Radu- Mărturii cutremurătoare ale artistei ” Am crezut că o să mor”

Potrivit stiridecluj.ro, bărbatul și-ar fi ieșit din minți, deoarece era convins că soția lui avea un amant. În urma furiei care l-a cuprins, acesta ar fi ucis-o pe femeie. Pentru a face ca totul să pară, de fapt, o crimă, acesta a spânzurat-o pe femeie într-o anexă din gospodărie.

La scurt timp, bărbatul și-a pus capăt zilelor. Mai mult decât atât, din cauza traumelor de care au avut parte, cei doi copii urmează să primească ajutor de specialitate din partea unui psiholog, pentru a depăși momentul găsirii cadavrului tatălui.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.