Doi tineri abia căsătoriți au murit unul în brațele celuilalt, în Turcia, în urma cutremurului. Aceștia se pregăteau să își întemeieze o familie

Author: Andreea Buinoschi

Mama lui Alex Ilgin a fost găsită cu doar o zi înainte ca acesta să fie scos de sub dărâmături,

Sursa: twitter

Doi tineri, soț și soție, din Orlando, Florida, se aflau împreună cu familia în Turcia și își făceau planuri de viitor. Cei doi au fost găsiți îmbrățișați sub dărâmăturile rezultate în urma cutremurului.

Cei doi erau căsătoriți de șapte luni și făceau planuri de viață și vorbeau inclusiv despre întemeierea unei familii, când cutremurul din Turcia le-a spulberat toate dorințele. Aceștia au fost scoși de sub dărâmături, dar fără semne vitale.

Doi soți abia căsătoriți au fost găsiți îmbrățișați sub molozul din Turcia, în urma cutremurelor

Clădirea în care aceștia locuiau s-a făcut una cu pământul, iar cei doi soți au fost prinși sub dărâmături, îmbrățișați.

Alex și Veronika Ilgin se pregăteau de viitor, căci aveau toată viața înainte, iar dorința de a avea propria familie nu era străină nici lui Orlando Sentinel, partenerul de afaceri al acestuia.

Mama lui Alex Ilgin a fost găsită cu doar o zi înainte ca acesta să fie scos de sub dărâmături, iar trupul bărbatului și al soției a fost descoperit chiar de către fratele lui, conform Yahoo News.

Alex lucra pe post de broker ipotecar și se pregătea, împreună cu soția lui, să cumpere o casă, iar Veronika era asitentă medicală. Cei care i-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa lor și nu pot să creadă ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Prin ce a trecut Ileana Sterp, însărcinată în ultimul trimestru, în timp ce casa ei se mișca din cauza cutremurului: „S-a mișcat destul de tare”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

O mamă siriană și fiul ei au fost scoși de sub dărâmături de două ori în nici șapte zile

Femeia era însărcinată cu cel de-al doilea copil și locuia în Jindires. Imediat ce a fost scoasă de sub dărâmături, s-a constat faptul că rănile pe care le avea erau unele minore și a fost transportată la un spital din localitatea Afrin, acolo unde a și născut.

După câteva zile, femeia a revenit în locuința sa, deși aceasta era serios avariată. După trei zile, casa s-a prăbușit și a căzut peste ea și peste copii. Bebelușul a ajuns la spital în stare critică, suferind de icter și de deshidratare și, acum, se află într-un incubator.

Citește și: Sportiv care a jucat în România, găsit mort între dărâmăturile din Turcia. Soția însărcinată și copilul de 5 ani au fost scoși fără viață

Femeia, în schimb, a fost externată, după ce a fost tratată, ajungând și ea la spital cu răni grave la spate și la picioare. Din fericire, Abdulkarim Hussein al-Ibrahim, doctorul care îl îngrijește, susține că acesta răspunde foarte bine la tratament, dar încă este ținut pe perfuzii.

Motivul pentru care femeia, pe nume Dimaa, s-a întors în casa deja afectată de cutremur este pentru că, în Siria, numărul persoanelor care nu au primit niciun ajutor este de zeci de mii, iar ea se numără printre aceste victime.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.