Doi tineri au fost arestați preventiv după ce au fost prinși de poliție ridicând un colet din Olanda. Ce se afla în cutie

Author: Lavinia Medrea

Doi tineri au fost arestați preventiv după ce au fost prinși de poliție ridicând un colet din Olanda

Sursa: PixaBay - colaj Kanal D

Doi tineri din Neamț au fost arestați preventiv după ce polițiștii i-au prins în flagrant ridicând un colet suspect.

Poliția a prins în flagrant doi tineri din Neamț care voiau să ridice un colet trimis tocmai din Olanda. Conținutul este cel pentru care bărbații au fost arestați preventiv.

Ce se afla în coletul ridicat de cei doi tineri

Doi tineri din Neamț au primit un colet suspect din Olanda și au fost prinși de poliție fix în acel moment.

Unul dintre ei avea deja o condamnare la închisoare.

Pe 22 februarie, poliția din Neamț și procurorii DIICOT au prins în flagrant doi tineri care ridicau un colet trimis din Olanda și care era plin cu droguri de risc și de mare risc, a anunțat, astăzi, IGPR.

Citește și: Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise! Teribila crimă a scos la iveală detalii cutremurătoare!

În colet se aflau 4.990 de pastile de ecstasy, aproape 200 de grame de cocaină, 3.265 de grame de sulfură de dimetil, aproape 2.000 de grame de MDMA, aproape 3.000 de grame de ketamină, aproape 370 de grame de amfetamină și 2.000 de timbre LSD.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urma verificărilor oamenilor legii, s-a aflat că pe numele unuia dintre tineri, în vârstă de 27 de ani, s-a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Este vorba de o încarcerare de patru ani și zece luni pentru infracțiuni la regimul drogurilor.

Citește și: Florin Salam, implicat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism. Manelistul a fost audiat în calitate de martor

Ambii tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, introducerea în țară de droguri de mare risc și deținerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Ulterior, următoarea zi, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Doi tineri au decedat după o supradoză de stupefiante, la Festivalul SAGA din București

Un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, a decedat după ce a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon, în șoc cardio-respirator. Acesta murise în ambulanță, potrivit managerului Serviciului de Ambulanță București- Ilfov, Alis Grasu.

Al doilea tânăr, care era la Terapie Intensivă, la secția de toxicologie a Spitalului Pantelimon, ar fi murit sâmbătă. În total, au ajuns la spital șapte tineri vineri seara, dintre care trei se aflau într-o stare foarte gravă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, de la Arena Națională, unde au loc concertele, au fost luate aproape 30 de persoane care dețineau substanțe stupefiante.

De asemenea, Agenția Națională Antidrog a transmis, sâmbătă seara, pe Facebook, o atenționare, alături de fotografii de la Festivalul SAGA de pe Arena Națională: „Nu amesteca energizantele cu ecstasy”,

a fost mesajul transmis de specialiștii antidrog.

 

Taguri: