Doi tineri au murit joi seara si doua fete au fost grav ranite, la Mamaia. Care a fost cauza teribilului accident

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Cei 4 prieteni se intorceau, dupa o plimbare prin Constanta, acasa, la Navodari.

Nenorocirea s-a intamplat joi seara, putin dupa ora 21.   Cand au ajuns in Mamaia, tanarul  care se afla la volanul masinii a accelerat si intr-un sens giratoriu autoturismul a derapat si a lovit un stalp. Martorii spun ca soferul avea peste 150 de kilometri la ora.

A fost o lupta pe viata si pe moarte pentru salvarea victimelor captive in mormanul de fiare. 10 pompieri si mai multe cadre medicale s-au chinuit sa-i scoata pe cei patru tineri din masina mortii.

Cu ochii inlacrimati si tremurand de spaima, parintii si prietenii victimelor au venit intr-un suflet la locul accidentului. Mama unuia dintre tineri abia s-a mai putut tine pe picioare cand a aflat cumplita veste.

Trupurile celor doi  tineri au fost depuse la morga, pentru efectuarea necropsiei, in timp ce medicii fac eforturi sa le  tina in viata pe cele doua fete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot

aseara, insa  in  celalalt colt al tarii, pe o sosea de langa Timisoara, un alt tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier.
Barbatul, in varsta de 22 de ani, abia se angajase  ca sofer la o firma de transport alimente. Aseara se intorcea de la munca. Pentru ca drumul era cufundat in bezna, tanarul a intrat intr-o depasire fara sa observe ca pe contrasens stationeaza o caruta nesemnalizata.

In urma impactului extrem de violent,  soferul a fost proiectat la cartiva metri pe camp si a murit pe loc.

Cei doi barbati cu atelajul  au scapat, ca prin minune, cu rani usoare. In schimb, animalul care tragea caruta  a ramas captiv sub rotile autoutilitarei.

Tanarul avea planuri de casatorie. In loc sa se pregateasca de nunta, rudele il vor conduce pe ultimul drum.