Doi tineri din Mehedinți au sfârșit sub roțile unui TIR. Una dintre victime abia absolvise liceul

Autor: Diana Bostan

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident produs în Drobeta Turnu Severin.

Sursa: Captură Actual Mehedinți

Doi tineri și-au pierdut viața miercuri, 14 august, într-un accident devastator pe Centura Drobeta Turnu Severin.

Un accident tragic s-a produs pe Centura Drobeta Turnu Severin, în urma căruia doi tineri au murit. Din primele informații, mașina în care se aflau cei doi tineri a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR.

Citește și: Tragedie pe drumurile din Bihor: Trei persoane și-au pierdut viața după un teribil accident rutier

Doi tineri și-au pierdut viața în accident

Potrivit observatornews.ro, unul dintre tineri, recent absolvent de liceu, și un alt pasager și-au pierdut viața în urma coliziunii. Accidentul s-a produs în jurul primelor ore ale dimineții, iar echipele de intervenție au fost solicitate de urgență.

Citește și: Ei sunt cei cinci tineri morți în accidentul din Hunedoara. Doi dintre aceștia așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a copiilor lor: „Ai fost totul pentru mine”

Trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au fost mobilizate pentru a face față situației critice. Printre resursele trimise pe teren s-au numărat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

"La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victimele din autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ", a transmis ISU Mehedinţi.

Victimele nu au răspuns manevrelor de resuscitare

Potrivit ISU Mehedinți, pompierii au lucrat intensiv pentru a scote victimele din mașină, folosind echipamentele de descarcerare. Din păcate, cei doi tineri au fost declarați decedați la fața locului de către echipa medicală.

Citește și: Tragedie pe o șosea din Hunedoara: Cinci tineri și-au pierdut viața într-un accident violent, după ce mașina s-a lovit frontal de un cap de pod

În urma accidentului, pompierii au asigurat și măsurile necesare pentru prevenirea unor eventuale incendii, având în vedere gravitatea impactului.