Doi tineri romani plecati prin Europa au reusit sa lase pe toata lumea masca! Uite ce filmulet INCREDIBIL au postat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 21:00

O singura hiba a avut ideea lor! Daca actiunea se finaliza, ajungeau direct la inchisoare.

Au romanii un dar- cum scapa prin Europa cum tin mortis sa se afirme. Stati linistiti ca nu e vorba de vreo olimpiada la informatica. Acesti doi flacai plecati sa cunoasca lumea ne arata cum se invart sa traiasca bine, fara sa miste un deget.
Si cum i-ati cunoscut deja, va avertizam ca imaginile nu sunt cu titlul de exemplu. Cei doi isi fac intrarea in magazin. Pare ca stiu cu exactitate locul.

De aici vine si intrebarea: sa nu fie prima oara cand manaca pe degeaba?

Prima tinta- raftul cu dulciuri. Vorba ‘ceea: mare e tentatia in fata unei bomboane, a unei prajiturici sau…. langa un pachet de ciocolata. Doar si barbatii sunt suflete pofticioase. E desertul asigurat, dar, nu trebuie uitat felul principal.


Tinerii care fug de munca se dau mari pe internet si arata cum isi procura ei hrana la pret, nu redus, ci  zero!
Si, uite asa, din cauza unor romani care se joaca cu imaginea tarii noastre, se intampla
ca presa internationala sa ne arate cu degetul. Nu mai departe de acum cateva zile,  jurnalistii britanici au publicat materiale cu si despre valul de infractiuni comise de conationali plecati in Marea Britanie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: