Doinita Basescu, AUDIATA in calitate de martor la Parchetul General

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Cumnata Presedintelui Romaniei a facut slalom printre camerele de filmat. A vrut sa evite jurnalistii, dar, n-a reuşit.

Intre timp, scandalul Mircea Basescu- Bercea Mondial se afunda in dosare penale!  Ea este Doinita Basescu. Cumnata presedintelui asteapta sa intre in biroul procurorilor. Se anunta o zi complicata pentru sotia lui Mircea Basescu. Dupa 2 ore de audieri, urmarita de toti jurnalistii, Doinita Basescu nu a vrut sa faca vreo declaratie.

Nicio problema. Ne lamureste avocatul: „ Un dosar penal, in care Anghel i-a reclamat pe domnii procurori de la DNA Constanta ca s-a savarsit un abuz asupra dansului! A fost intrebata daca a participat la discutiile dintre familia Anghel si Mircea Basescu ”.

Scandalul Mircea Basescu-Bercea Mondial a adunat, pana acum, mai multe dosare penale. In primul dintre ele, Mircea Basescu are calitate de victima. Ar fi fost santajat de membrii familiei Anghel. In al doilea dosar, fratele presedintelui a fost arestat. Este acuzat ca ar fi incercat sa-l ajute pe Bercea Mondial cu o pedeapsa mai blanda! Pentru asta, ar fi negociat aproape un milion de euro.

In al treilea dosar, membrii familiei Anghel au depus plangere impotriva procurorilor.

Ii acuza pe cei de la DNA ca ar fi inscenat flagrantul din dosarul in care Mircea Basescu are calitatea de victima. Cumnata presedintelui are calitatea de martor intr-un singur dosar! Sotul acesteia ar fi tinut-o departe de afacerile sale.

##VIDEO126311##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.