Doinita Oancea, Mos Craciun pentru o zi. Vedeta a plans de emotie cand a dus daruri copiilor dintr-un catun uitat de lume

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:54

Micutul Gheorghita, care locuieste intr-un catun de la capatul lumii, impreuna cu cei 10 frati si verisori, a simtit pentru prima oara ca Mos Craciun chiar exista!

Prin hartoape, gropi si drumuri de tara au mers Doinita Oancea si oameni de bine care s-au gandit sa faca lumina in catunul intunecat unde traiesc cateva familii uitate parca de lume. Pustietate, multa liniste si un sat in care rar se intalnesc localnicii cu vizitatori. Cei cativa oameni care isi duc existenta in satul Tiritu au o viata extrem simpla. Aici, nu exista case impodobite de sarbatoare, magazine sau drumuri asfaltate, ci doar multa, prea multa saracie.

Dupa cinci ore de mers cu masinile incarcate pana la refuz cu alimente si cadouri, Doinita Oancea si echipa Kanal D au ajuns intr-un catun numit satul Taratu, comuna Poiana Cristei. Aici locuieste familia Lacman, iar mezinul familiei este Gheorghita- Un baietel tare frumos, care are doar 4 ani, dar o poveste impresionanta. Gheorghita este cel de-al saselea copil al familiei Lacman. Nu rosteste prea multe cuvinte dar ochisorii lui verzi spun totul: este fericit ca aceasta mana de oameni darnici ii fac sarbatorile mai usoare.

Chiar daca traiesc intr-o saracie lucie, parintii incearca din rasputeri sa-i creasca cum se cuvine.

A ramas pur si simplu inmarmurit! Gheorghita, baiatul care pana acum se juca doar cu o bucatica de material, a simtit pentru prima data ca Mos Craciun exista. Baietelul provine dintr-o familie mare. Nu au ei tot cele trebuie dar au multi frati si surori cu care isi impart bucuriile. Gheorghita mai are 4 frati si 5 verisoare, superbe, care, an de an, s-au pregatit cumintele cu poezii pe care sa i le recite Mosului.

Iata ca anul acesta visul li s-a implinit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fericirea se citeste pe chipul lor! Cu bratele pline de daruri cei mici, mai ca plang de bucurie.

Jucarii, dulciuri, fructe si multe hainute pentru micutii care nu se mai dezlipesc.

A fost un maraton de strangere a darurilor! In doar 4 zile de la postarea pe pagina  de Facebook a Doinitei, a reusit sa stranga cele necasare.