Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație? Actrița spune lucrurilor pe nume: "Nu prea funcționează la mine…"

Author: Marina Ionescu
Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație?
Sursa: Facebook

Doinița Oancea și Adrian Călin au pus punct relației lor după șase ani de zile. Iată ce a declarat actrița după despărțire.

Recent, Doinița Oancea a recunoscut că este curtată de mulți bărbați și a precizat ce anume caută la partenerul ei de viață.

Citeste si: Despărțire în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după 6 ani de relație

Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație?

Frumoasa actriță mărturisește că nu s-a despărțit de Adrian Călin din cauza infidelităților, ci a diferențelor de gândire în care se aflau la momentul respectiv.

"Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact. E un om foarte bun cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate.

Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor.

Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu."
, a mărturisit Doinița Oancea.

Citeste si: Bianca, Ilinca, Doinita si Diana Dumitrescu au vorbit deschis despre viata intima! Ce au raspuns vedetele la "sex-test"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Doinița Oancea a declarat că primește avansuri în fiecare zi din partea bărbaților, dar mai mult în mediul online, căci așa este la modă în zilele acestea. Cu toate că este admirată de fani, Doinița nu dă curs propunerilor venite din partea internauților și așteaptă momentul potrivit pentru a începe o nouă relație.

"Nu avem din astea, eu și cu cealaltă personalitate a mea nu avem din astea cu să fie înalt. 

Nu prea funcționează la mine cu Inbox-ul, nu a funcționat niciodată. Ar trebui să ne cunoaștem în alte împrejurări", spune Doinița Oancea. 

Doinița Oancea a declarat ca se focuează pe munca ei și pe viitor. Actrița a mărturisit că are destule pe cap momentan, în special mai multe proiecte de viitor pe care vrea să le ducă la capăt cu succes.

Citeste si: Doinita Oancea, transformare uluitoare! Si-a umplut corpul de tatuaje! Iata cum arata vedeta!

"Este cu lucruri separate, fiecare în treaba lui. Da, dar și ce? Vor mai fi.Nu sunt pregătită, focusul meu e acum pe altceva. De exemplu trebuie să mă ocup de colecția mea care va ieși la finalul lunii ăsteia.

Am chestii pe care trebuie să le fac.  Am avut și o situație cu ai mei acasă. Sunt de părere că lucrurile se vor întâmpla cum trebuie.

Uite, am un plan și discutam cu prietenii mei și voiam să facem un beach bar. Scot mesele, dansez pe ele, bag oamenii înăuntru, am un prieten care dă băuturi gratis. E o idee, eu iubesc marea", povestește Doinița Oancea.