Doliu fără margini în lumea literaturii. O cunoscută scriitoare s-a sinucis. Mesajul cutremurător pe care l-a lăsat în urmă a fost făcut public

Author: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 09:50
O cunoscută scriitoare s-a sinucis

Doliu nemărginit în lumea literaturii. Scriitoarea unor romane de succes a decis să-și pună capăt zilelor după ce o lungă perioadă de timp s-a confruntat cu infecțua de coronavirus, care a răpus-o la pat. Ce mesaj a lăsat în urmă artista?

Lumea întreagă o plânge pe autoarea unor romane de succes. Scriitoarea a decis să se sinucidă după ce lupta cu simptomele provocate de infecția cu Covid-19 s-au accentuat, iar în luna iunie a fost răpusă la pat. Gestul necugetat al artistei a șocat pe toată lumea. Aceasta a lăsat în urmă un mesaj cutremurător.

Mesajul cutremurător pe care scriitoarea l-a lăsat înainte de a se sinucide

Heidi Ferrer a fost o scriitoare de succes din SUA, aceasta a decis să-și pună capăt zilelor la vârsta de 50 de ani. Scriitoarea s-a sinucis după ce a încetat să mai ducă lupta cu virusul Covid-19, boală ce o pusese la pat din luna iunie. Artista ajunsese la capatul puterilor după ce starea sa de sănătate s-a agravat după infecția cu virusul ucigător.

Autoarea s-a confruntat cu dureri crunte ale picioarelor și stări asemănătoare cu cele ale unei gripe. În aprilie 2020 a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Simptomele s-au agravat pe parcursul acestor luni, iar în iunie a fost răpusă la pat. Durerile s-au accentuat, iar la acestea s-au adăugat și probleme de ordin neurologic.

Înainte de a decide să se sinucidă, Heidi a postat un mesaj tulburător pe blogul său personal.

Scriitoarea   a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut și cât de mult a afectat-o infecția cu virusul necruțător.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cristina Spătar trece prin momente tragice! Tatăl artistei a murit, după ce s-a luptat cu o boală grea

”Monstrul este real și a venit pentru mine.

Recuperarea după COVID-19 a fost unul dintre cele mai grele lucruri prin care am trecut vreodată și am trecut prin multe. În cele mai întunecate momente ale mele, i-am spus soțului meu că, dacă nu îmi revin, nu vreau să trăiesc așa. Nu eram suicidală, pur și simplu nu vedeam nicio calitate a vieții pe termen lung și nu aveam niciun scop. Unul dintre cele mai crude lucruri pe care mi le-a făcut COVID a fost să-mi ia abilitatea de a avea vise.
Nu mă refer la vise în somn, vreau să spun că am încetat complet să visez la viitorul meu pentru că nu mi-am mai putut imagina nimic. Era un zid. Da, toți am pierdut călătoriile, evenimentele, viața liberă în timpul blocării, dar eu am pierdut toate acestea și, de asemenea, am devenit brusc schilodită cu programe neurologice înfricoșătoare”,
a mărtursit Heidi Ferrer pe blog.

Prin aceste cuvinte, autoare încerca să-i convingă pe oameni să nu se lase pradă virusului și să lupte din răsputeri pentru a-l învinge.

Soțul scriitoarei a fost cel care a dat vestea tragică.

Citeste si: Lumea filmului este în doliu! O cunoscută actriță a murit după ce a fost lovită de o trotinetă

 

 

Taguri: