DOLIU imens în muzică! Artista a murit a doua zi de Crăciun! Familia a ținut tot ascuns și nu a vrut să anunțe decesul

Autor: O.P.
Actualizat: 27 nov 2020, 22:50

Tragedie în lumea muzicii. Kelly Fraser, artista pop canadiană care a atras atenția pentru că a cântat în limba inuită a eschimoșior, a murit la numai 26 de ani, relatează The Guardian.

DOLIU imens în muzică!

Thor Simonsen, prietena și producătorul lui Fraser, a spus că familia cântăreței i-a transmis că artista a murit în a doua zi de Crăciun, dar a refuzat să facă publice informații cu privire la cauzele morții.

Kelly Fraser a crescut în Sanikiluaq, Nunavut, Canada și locuia în Winnipeg, Manitoba. Ea era cunoscută în special pentru că a promovat limba inuită, vorbită de comunitățile aborigene de eschimoși.

În 2014, Kelly Fraser a lansat Isuma, albumul său de debut, iar apoi în 2017 a scos și al doilea său album, Sedna. Fraser a fost „extrem de pasionată în încercarea de a îmbunătăți condițiile pentru inuți”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Minune de SĂRBĂTORI! Mihăiță Neșu a făcut chiar el anunțul: „Este cel mai mare miracol”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.