Doliu în cinematografia din Turcia! Una dintre cele mai apreciate actrițe s-a stins din viață astăzi, la venerabila vârstă de 80 de ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2022, 14:15
actrite din turcia Foto(4)
Fatma Girik, una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din generatia de aur a Turciei
Sursa: www.dailysabah.com

După o lupta aprigă cu o boală necruțătoare, celebra actriță Fatma Girik a decedat astăzi, într-un spital din Istanbul.

Lumea cinematografiei turcești a fost zguduită în această dimineață de vestea teribilă a dispariției celebrei actrițe Fatma Girik, o figura emblematică a Turciei. Îndrăgita actriță a decedat astăzi, 24 ianuarie, la venerabila vârstă de 80 de ani, în secția de terapie intensivă a unui renumit spital privat din Istanbul, insa va ramane in memoria publicului drept una dintre cele mai frumoase si talentate actrite ale Turciei. 

Doliu în cinematografia din Turcia! Una dintre cele mai apreciate actrițe s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 80 de ani!

Considerată o maestră în domeniul actoriei, Fatma Girik, avea varsta de 80 de ani, se retrăsese de ceva vreme în Bodrum, regiunea Mugla, pentru a-și petrece anii bătrâneții, însă o boală cruntă i-a adus multă suferință. De circa șase luni celebra actrița se află internată într-un spital privat din Istanbul, pentru a urmă un tratament special menit să o ajute.

Însă astăzi, această s-a stins din viață, în secția de terapie intensivă a sputalului unde fusese tratată de jumătate de an. Publicul din Turcia a indragit-o inca de la primele sale aparitii pe micile si pe marile ecrane si au admirat-o pentru talentul si pentru frumusetea sa rapitoare. 

Potrivit presei din Turcia, îndrăgită actrița Fatma Girik trecuse prin mai multe operații extrem de dificile la nimvelul creierului, dar și la nivelul soldului, iar în ultimii ani situația să se agravase din cauza mai multor complicații apărute pe parcurs.

Celebra actrița a locuit mulți ani în Istanbul, însă în momentul în care s-a retras din viață publică a decis să se mute în Bodrum, pentru a-și trăi bătrânețea la malul marii în liniște și relaxare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrite din serialele turcesti. Iata cine sunt cele mai frumoase si talentate actrite ale momentului in Turcia!

Teribila veste a decesului marii actrițe a fost anunțată de Primarul localității Şişli, care a transmis condoleanțe familiei acesteia și și-a exprimat regretul pentru dispariția să. Acesta a menționat că este o mare pierdere pentru cinematografia turcească.
Ultima apariție a indragitei actrițe Fatma Girik a fost o postare făcută de nepoata să, Ahu Turanli, care a distribuit o imagine în care celebra actrița apărea pe patul de spital chiar de Anul Nou

„Ne luăm rămas bun de la 2021 la spital... Sper că 2022 va aduce zile bune și sănătoase pentru noi toți”, a scris atunci nepoata actriței pe contul ei de socializare.

Citeste si: Top 4 cele mai bine plătite actrițe din Turcia. Câștigă sume exorbitante doar pentru un singur episod