Doliu in familia Becali! A murit de coronavirus

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 05:00

Cel mai bun prieten al lui Giovani Becali s-a stins din viata din pricina coronavirusului, informeaza surse citate de Playtech.ro.

Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor si cel mai bun prieten al lui Giovani Becali, a incetat din viata.

Surse apropiate citate de Playtech.ro au declarat ca Mihai Stancu s-a stins din viata din pricina coronavirusului.

Personaj foarte controversat, Mihai Stancu a fost adjunctul sefului Politiei Rutiere in perioada 1995 și 2004. Dupa 2004 Mihai Stancu a devenit seful Directiei de Permise si Inmatriculari (DRPCIV).

Mihai Stancu a mai condus si Directia de Securitate si Organizare din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). LPF este condusa in prezent de Gino Iorgulescu, un alt prieten al lui Giovani Becali. Secretar general la LPF este Justin Stefan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mihai Stancu, implicat intr-un scandal de coruptie!

Mihai Stancu a fost implicat intr-un scandal de coruptie in anul 2008. Fostul sef din cadrul Politiei Rutiere era suspectat de procurori ca l-ar fi ajutat pe seful Serviciului Permise Bacau sa scape de dosarul de coruptie pe care il avea.

La un singur an distanta de la izbucnirea scandalului, in timp ce erau anchetate permisele obtinute ilegal la Pitesti, Mihai Stancu s-a pensionat, discret, si nu a mai aparut in spatiul public.

Giovani Becali a avut si el probleme cu justitia, fiind condamnat definitiv in Dosarul Transferurilor. 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.