Doliu în familia Clejanilor! Viorica a făcut tristul anunț: "Dumnezeu să te odihnească"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 02 apr 2021, 14:12
Doliu în familia Clejanilor!
Sursa: Facebook

Este doliu în familia Clejanilor! Viorica, îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească din Clejani, a făcut anunțul trist pe rețelele sociale.

Viorica de la Clejani este în doliu, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Artista nu își mai poate reveni din durere.

Citeste si: Viorica de la Clejani, hotărâtă să facă o schimbare! Cântăreaţa de muzică de petrecere vrea să treacă pragul medicilor esteticieni

Tatăl Vioricăi de la Clejani s-a stins din viață

Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de către Viorica. Artista a postat o fotografie cu tatăl ei alături de un înger și   de un mesaj care i-a emoționat pe fani, aceștia transmițându-i condoleanțe.   

"Cu sufletul spulberat de durere împărtășesc cu voi o veste îngrozitor de tristă- Bunul și Dragul meu tată a închis ochii pentru totdeauna!

Nu există cuvinte potrivite care să exprime durerea pe care o simt și nimic care să facă durerea să dispară.

Golul lăsat in urmă este infinit.

Lacrimile nu se pot opri.

Dragul meu tata, vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu.

Te voi iubi mereu, Tăicuțule Bun!

Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun",  este mesajul pe care Viorica de la Clejani l-a scris în mediul online.

Citeste si: Motivul pentru care Margherita de la Clejani le-ar fi BATUT pe cele doua agente imobiliare: ”Te distrug, te dau afara, iti distrug viata!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii Clejanilor au recționat imediat și și-au exprimat regretele văzând această veste tristă. 

"Ce om,ce suflet,Dumnezeu să-l odihnească în pace pe nașul mamei mele,un om cu un caracter unic și cel mai mare suflet…Sincere condoleanțe/ Sincere condoleanțe!💔

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace!!!/ Sincere Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace/ Dumnezeu să îl odihnească în pace pe nea bebe …😥😥😥/ Dumnezeu să l odihnească în pace!!!!", sunt câteva dintre reacțiile fanilor cântăreței.

Citeste si: Ce a ajuns sa faca Margherita de la Clejani pentru bani! Cum isi castiga existenta dupa scandalul drogurilor

Fulgy, băiatul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai putea intra în legătură cu ei, căci un eveniment nefericit a avut loc în familia sa.

"Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem", a scris Fulgy, pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, în urma tragicului eveniment care i-a marcat familia, Fulgy a ținut să le transmită celor din mediul online că își va relua activitatea vinerea viitoare.

"Din acest motiv emisiunea va fi amânată pentru vinerea viitoare, 09.04.2021" , a mai scris acesta pe Instagram.

Acesta a evitat să ofere detalii despre cauzele care au dus la decesul bunicului său, potrivit wowbiz.

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.