Doliu în familia lui Armin Nicoară: „Rămas bun, mamă dragă”. Interpretul de muzică de petrecere a pierdut o persoană dragă sufletului său

Author: Andreea Buinoschi

În urmă cu mai mulți ani, Armin Nicoară și-a pierdut bunicu

Sursa: Captură Video

Armin Nicoară trece prin momente extrem de dureroase, deoarece o persoană dragă sufletului său a trecut la cele veșnice. Artistul și familia lui sunt îngenunchiați de durere în urma veștii primite. 

Armin Nicoară traversează o perioadă nu prea plăcută, deoarece bunica lui a murit. Anunțul trist a fost făcute de Petrică Nicoară, prin intermediul unui mesaj postat în mediul online. Soțul Claudiei Puican a făcut și el câteva declarații despre cele întâmplate.

Bunica lui Armin Nicoară s-a stins din viață

Armin Nicoară își iubește foarte mult familia, motiv pentru care, pierderea oricărui membru reprezintă o durere imensă.

Din nefericire, în urmă cu puțin timp, saxofonistul și-a pierdut bunica din partea tatălui.

„Îngerii să îți vegheze drumul lin catre cer, vei rămâne in sufletele si gândurile noastre pentru totdeauna! Rămas bun, mama dragă! Dumnezeu sa te odihnească in pace!!!”, a postat Petrică Nicoară, pe contul său de Facebook.

Citește și: „Vedeți ce corp senzual are?”. Armin Nicoară, complimente la adresa altor femei, de față cu soția lui, Claudia Puican

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mama artistului s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani, iar pierderea este cu atât mai grea, cu cât familia nu apucă să digere cele întâmplate, deoarece, imediat după nuntă, Petrică Nicoară a avut de susținut un spectacol programat de multă vreme, în satul natal, la câteva case distanță de casa părinților săi.

Regretul bunicii lui Armin Nicoară, pe care l-a purtat în suflet mulți ani

În urmă cu mai mulți ani, Armin Nicoară și-a pierdut bunicul  și, de atunci, mama lui Petrică Nicoară nu și-a mai găsit liniștea. Femeia își dorea să îl aibă aproape, dar viața a avut alte planuri cu el.

Citește și: „Eu plătesc tot. Banii mei sunt banii noștri, banii lui sunt banii lui”. Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, recunoaște că ea este cea care ține casa

Din păcate, da… era la o vârstă înaintată. Acum câțiva ani, a murit și bunicul meu. Ei locuiau în zona Herculane. După moartea bunicului, tata și unchiul meu au adus-o la Timișoara. În acel moment, după ce au luat-o de la colibă, unde a stat toată viața, s-a rupt ceva în ea. Vreau să spun că s-a ținut foarte bine, ea mergea tot timpul cu vacile și oile pe câmp.

După ce a murit bunicul, s-a întâmplat să pice la pat.

A fost ca o durere pentru ea, că stătea la pat și nu mai ajunge lângă soțul ei. I-am chemat și preotul, să-i citească, gândindu-ne că, poate, are ceva ce n-o lasă să plece pe lumea cealaltă. Doar când am dus-o la coliba ei, nu a mai durat două săptămâni și s-a stins din viață.

Parcă și-a dorit să ajungă în locul în care a trăit o viață și unde e înmormântat și soțul ei , a povestit Armin Nicoară, conform Star Popular.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?