Doliu în familia Nadiei Comăneci! Celebra gimnastă a transmis un mesaj dureros în mediul online

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 aug 2024, 23:55

Nadia Comăneci este în doliu, după ce socrul ei, Harold Conner, s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani.

Harold Conner, socrul celebrei gimnaste Nadia Comăneci, s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani, lăsând în urmă multă durere și suferință. Vestea tragică a fost confirmată de Nadia Comăneci printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

Citește și: Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”

Socrul Nadiei Comăneci s-a stins din viață

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, traversează momente extrem de dificile în urma pierderii lui Harold Conner, care a fost nu doar un tată și socru iubitor, ci și o figură importantă în viața familiei lor. Relația strânsă pe care gimnasta o avea cu socrul său a fost evidentă în numeroasele ocazii în care aceasta și-a exprimat aprecierea și respectul față de el.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

În urmă cu trei ani, Nadia a sărbătorit alături de Harold împlinirea vârstei de 90 de ani, postând pe rețelele de socializare imagini de la aniversare.

Legătura puternică dintre ei a fost subliniată încă o dată prin mesajul plin de emoție pe care l-a transmis în urma decesului acestuia. 

Mesajul transmis de Nadia Comăneci

Mesajul Nadiei Comăneci a stârnit o avalanșă de reacții, fanii ei oferindu-i susținerea de care are nevoie în aceste clipe grele. Alături de Bart Conner și de fiul lor, Dylan, Nadia își găsește puterea de a trece prin această pierdere imensă.

Citește și: Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat, la solicitarea Nadiei Comăneci și a lui Mihai Covaliu! Ce a spus președintele FIG despre gimnasta română

„Odihnește-te în pace, Harold! Ești un bărbat extraordinar și iubitor. Te iubim!” a fost mesajul postat de celebra gimnastă pe Facebook.