Doliu în Familia Regală a României! Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp: „Dumnezeu să-l odihnească în pace”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 sep 2024, 15:43

Baronul Hanns-Ulrich de Holzhausen s-a stins din viață.

Sursa: Facebook: Familia Regală a României

Este doliu în Familia Regală a României, după ce Baronul Hanns-Ulrich de Holzhausen s-a stins din viață.

Familia Regală a României se află în doliu după moartea Baronului Hanns-Ulrich de Holzhausen, soțul Arhiducesei Maria-Magdalena a Austriei și ginerele Principesei Ileana a României.

Citește și: Kate Middleton este în doliu la scurt timp după vestea cancerului! Pe cine a pierdut Prințesa de Wales în această perioadă grea

Familia Regală a României este în doliu

Baronul s-a stins din viață recent, lăsând în urmă o mare tristețe printre cei dragi și în cercurile regale.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Casa Regală a exprimat profund regret și condoleanțe, subliniind impactul acestei pierderi asupra familiei. Familia Regală a ținut să sublinieze că Baronul Hanns a fost un om deosebit, descris ca fiind fermecător, generos și modest, având un loc special în inima Familiei Regale a României.

Citește și: Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„Baronul de Holzhausen, In Memoriam

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au aflat cu foarte mare tristețe și regret vestea trecerii la Domnul a Baronului Hanns-Ulrich de Holzhausen, soțul Arhiducesei Maria-Magdalena a Austriei și ginerele Principesei Ileana a României. Baronul Hanns a fost un om fermecător, bun, generos și modest, un foarte bun prieten al Familiei Regale a României și un adevărat gentleman.

Majestatea Sa și Principele Radu sunt cu gândul la cei trei copii ai Arhiducesei Maria-Magdalena și ai Baronului Hanns, Johannes, Georg și Alexandra. Astăzi, 17 septembrie 2024, în cursul dimineții, la Biserica Evanghelică din orașul austriac Kirchdorf pe Krems va avea loc slujba de înmormântare. Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Casa Regală a României.

Înmormântarea Baronului Hanns va avea loc în Austria

Baronul Hanns-Ulrich de Holzhausen, născut pe 1 septembrie 1929 în Windischgarten, Austria, era fiul baronului Kurt Ludwig Hermann von Holzhausen și al Mariei Heyssler. S-a căsătorit cu Arhiducesei Maria-Magdalena (1939-2021), fiica Principesei Ileana și a Arhiducelui Anton al Austriei. Principesa Ileana, fiica cea mică a Regelui Ferdinand al României și a Principesei Maria de Edinburgh, a fost o figură centrală în viața Baronului Hanns.

Citește și: Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami

În semn de respect, înmormântarea Baronului Hanns-Ulrich de Holzhausen va avea loc la Biserica Evanghelică din Kirchdorf pe Krems, Austria astăzi, 17 septembrie. Familia Regală și toți cei care l-au cunoscut își aduc omagiul și își exprimă compasiunea față de cei trei copii ai Arhiducesei Maria-Magdalena și ai Baronului Hanns: Johannes, Georg și Alexandra.