Doliu in localitatea Basta Secuieni. Tot satul a condus pe ultimul drum un tata si trei copii, inecati in Siret VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 11:15

Jale mare in satul Basta Secuieni din judetul Neamt. Un sat intreg a condus pe ultimul drum un tata si cei trei copii ai sai, inecati in apele Siretului.

Tragedia s-a produs vineri. Tatal si cei trei copii ai sai au mers la pescuit. Oamenii au pus mana de la mana ca sa ii poata ingropa crestineste. Sfasiata de durere, mama copiilor abia s-a putut tine pe picioare ca sa isi duca la groapa cei trei ingerasi si pe tatal lor. Acum i-a mai ramas doar o fetita in varsta de 5 ani. Lumea a fost cutremurata de tragedia care s-a abatut asupra femeii.
Localnicii nu isi explica nenorocirea. Stiu ca barbatul, care plecase vineri la pescuit impreuna cu cei trei copii, era un bun inotator. Culmea, spune ei, in urma cu 5 ani tot in ziua de Sfantul Petru, Vasile Samson a sarit in acelasi loc si a salvat de la inec un copil din sat. Dupa inmormantare femeia si fetita ei se vor muta din sat pentru ca vaduva nu mai poate suporta locul unde s-a produs tragedia.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.