DOLIU in lumea culturii! O mare scriitoare A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 06 oct 2020, 07:25

Scriitoarea Billie Letts, cunoscuta pentru volumul "Where The Heart Is", care a fost ecranizat cu Natalie Portman in distributie, a decedat sambata, la varsta de 76 de ani.

Billie Letts a decedat la spitalul din Oklahoma, sambata, dupa o scurta suferinta, a anuntat publicista acesteia, Arlene Johnson, informeaza huffingtonpost.com.

Printre romanele scrise de Billie Letts se numara "Where the Heart Is", care a fost ecranizat in pelicula omonima cu Natalie Portman, Ashley Judd, Stockard Channing si Joan Cusak in distributie.

Billie Letts a fost si profesoara si a predat limba engleza si studii de scriere creativa la Southeastern Oklahoma State University din orasul Durant, statul american Oklahoma.



A avut trei copii- Dana Letts, muzicianul Shawn Letts si dramaturgul si actorul Tracy Letts. Tracy Letts a castigat un premiu Pulitzer pentru piesa sa "August: Osage County", care a fost adaptat in filmul omonim, cu Meryl Streep si Julia Roberts in distributie.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.