DOLIU in lumea filmului. A murit un mare actor de la Hollywood!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 16:45

A fost actorul cu cea mai lunga cariera din Cetatea Filmului. Te-a vrajit cu farmecul lui in multe productii de succes!

Actorul american Mickey Rooney, care a avut una dintre cele mai lungi cariere din istoria Hollywoodului, a decedat duminica la varsta de 93 de ani, potrivit presei americane. Joseph Yule, alias Mickey Rooney, a fost unul dintre primii copii vedeta de cinema si s-a bucurat de o imensa popularitate in anii '30 si '40.

Potrivit Mediafax, actorul, care avea o sanatate subreda de mai multi ani, a decedat de o moarte naturala.

Revista Variety a confirmat decesul, fara sa precizeze cauza mortii. Mickey Rooney, foarte apreciat si respectat la Hollywood, si-a continuat activitatea aproape permanent. In 2011 se afla in continuare pe afisul "Muppets".

Nascut la 23 septembrie 1920 in cartierul Brooklyn, la New York, el era fiul a doi actori de vaudeville ambulanti. Impreuna cu ei si-a facut debutul, in 1922, la varsta de doar 17 luni. El devine inca din 1927 un star al cinematografului mut, jucand timp de opt ani un personaj comic devenit foarte popular, Mickey McGuire, al carui prenume l-a imprumutat.



Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.