DOLIU in lumea filmului! Milioane de fani, IN SOC dupa ce au vazut ce a patit o celebra actrita

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 oct 2020, 21:45

Milioane de fani sunt in doliu dupa ce au vazut ce i s-a intamplat unei celebre actrite.

Fotografa britanica Kate Barry, fiica actritei si cantaretei Jane Birkin, a murit miercuri, dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei, aflat la etajul al patrulea intr-un imobil parizian.

Potrivit unei surse apropiate de acest dosar, Kate Barry, in varsta de 46 de ani, a murit dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei din acel imobil, aflat intr-un cartier rezidential din Paris. Potrivit primelor elemente ale anchetei, a fost vorba de o aruncare de la fereastra, nefiind precizat daca a fost o sinucidere sau o crima.



Kate Barry era singura in apartamentul ei, care era incuiat prin interior. Mai multe antidepresive au fost gasite in apartament, potrivit aceleiasi surse.

Kate Barry este fiica lui Jane Birkin si a compozitorului britanic de muzica de film John Barry, decedat in 2011. John Barry a compus coloanele sonore pentru mai multe filme din seria "James Bond".

Kate Barry era sora vitrega a actritelor Charlotte Gainsbourg si Lou Doillon.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.