Doliu în lumea filmului. Un celebru actor, câștigător al premiului Oscar, a fost găsit mort în mașină

Author: Diana Bostan
Actualizat: 27 dec 2023, 11:04

A murit actorul Lee Sun-kyun

Sursa: Facebook

Actorul Lee Sun-kyun, celebru pentru rolul său din filmul "Parazit", a fost descoperit decedat în interiorul mașinii sale.

Doliu în lumea cinematografiei. Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, renumit pentru interpretarea sa în filmul "Parasite/ Parazit", laureat cu premiul Oscar, a fost descoperit decedat în mașină, într-un parc din Seul.

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun a fost găsit mort

Vești triste pentru fanii actorului Lee Sun- Kyun. Sud-coreeanul în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în mașina sa, în cursul zilei de miercuri, într-un parc din centrul orașului Seul.

Potrivit unei agenții de știri din Coreea de Sud, actorul ar fi scris un memoriu înainte de a pleca de acasă și de a fi găsit fără viață în mașina sa. 

Citește și: De ce a murit actorul Matthew Perry. N-o să-ți vină să crezi ce au găsit medicii în organismul lui

Autoritățile din Seul nu au confirmat încă dacă este vorba de o sinucidere, de o crimă sau de un simplu accident nefericit.

Presa din Coreea de Sud confirmă faptul că actorul era cercetat pentru consumul de droguri încă din luna octombrie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Conform relatărilor Agenției de știri Yonhap, actorul a fost suspectat că a consumat substanțe interzise într-un bar din Seul. Atunci actorul a declarat faptul că a consumat anumite substanțe, însă nu știa că este vorba de ceva ilegal.

Lee Sun-kyun a fost supus mai multor teste antidrog

O persoană apropiată actorului a afirmat în fața poliției că acesta ar fi consumat substanțe interzise în casa ei de mai multe ori, însă el a negat toate aceste acuzații. Actorul a fost supus mai multor teste, dar rezultatele au fost negative sau neconcludente. Lee Sun-kyun a cerut să fie supus unui test cu detectorul de minciuni.

Toate aceste acuzații i-au periclitat imaginea actorului sud-coreean, acesta fiind exclus din serialul TV ”No Way Out”. Lee Sun-kyun a fost căsătorit cu actriţa Jeon Hye-jin și au împreună doi copii. Soția actorului ar fi găsit un bilet de adio, motiv pentru care autoritățile au luat în calcul varianta sinuciderii.

Citește și: Jennifer Aniston, mesaj emoționant după moartea lui Matthew Perry. Aceasta i-a adus un ultim omagiu actorului

El a obținut recunoaștere și popularitate datorită performanțelor sale remarcabile în filme sud-coreene de succes precum "Helpless" (2012), "All About My Wife" (2014) și, în special, "Parasite," pelicula distinsă cu premiul Oscar.

În Coreea de Sud, consumul de droguri este pedepsit cu cel puțin 6 luni de închisoare, iar recidiviștii pot primi pedepse de până la 14 ani de închisoare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.