Doliu în lumea fotbalului, înainte de derby-ul FCSB - Dinamo! A murit Rică! Prima reacție a lui Mihai Stoica

Autor: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 15:00

Doliu în lumea fotbalului, chiar înainte de derby-ul FCSB - Dinamo, care va avea loc în weekend. Unul dintre cei mai mari fani ai FCSB, Petre Aurel, zis "Rică", și-a pierdut viața.

"Rică" a murit din pricina unei boli cumplite. Mihai Stoica, fostul director sportiv al echipei FCSB, a publicat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, fratele nostru Rică...🖤 banderola neagră la derby și VICTORIA vor fi în memoria ta...", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Cunoscut de către toți suporterii roș-albaștri drept "Rică", Petre Aurel era șeful grupării Insurgenții de la Peluza Nord Steaua.

El a fost diagnosticat cu o boală cumplită, cancer la colon, în anul 2017, iar suporterii au demarat o campanie de ajutorare a sa.

Aceștia au strâns bani pentru ca Rică să se opereze în Turcia. Și jucătorii formației patronate de Gigi Becali s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Rică, ei vânzându-și la licitație tricouri și donând toate sumele strânse pentru suporterul FCSB care avea mari nevoie de bani pentru a învinge cumplita boală.

Din nefericire, Rică a pierdut lupta cu boala teribilă și a încetat din viață.

Doliu în fotbal. A murit Rică! Prima reacție a lui Mihai Stoica

30.000 de suporteri sunt așteptați pe Arena Națională sâmbătă, atunci când va avea loc derby-ul FCSB- Dinamo. Mai mult ca sigur că jucătorii roș-albaștri vor onora memoria lui Rică, așa cum, de altfel, a precizat și Mihai Stoica în mesajul emoționant de pe Facebook.

Este posibilă să se țină și un moment de reculegere în memoria lui Rică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Narcis Răducan, actualul director sportiv de la FCSB, anunța că s-au vândut deja peste 10.000

de bilete la derby și preciza că se așteaptă chiar la 30.000 de suporteri. E posibil ca decesul lui Rică să îi facă pe fanii FCSB să vină la stadion în număr și mai mare.

”Vom depăși 20.000 de bilete, dar cred că ne vom duce spre 30.000 de spectatori. Pot fi și surprize plăcute, adică să avem peste 30.000, dar si neplăcute să fie sub 20.000

de suporteri. Vom vedea mâine (n.r.- vineri) cum se vor vinde biletele la case.

Dacă vor fi 25.000-30.000 de spectatori, atunci spectacolul va fi garantat”, declara Narcis Răducan la TV.

Citeste si: Doliu în muzica internațională. Cunoscuta cântăreață Jessye Norman a murit!

Citeste si: Vestea falsa care a socat Romania: "A murit Mihai Constantinescu"

Citeste si: Doliu în muzica populară! Un artist celebru a fost găsit mort într-un parc

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.