DOLIU in lumea fotbalului! Un antrenor LEGENDAR a murit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 05:00

Lumea fotbalului este in doliu dupa ce un mare antrenor a incetat din viata.

Este vorba despre Bruno Metsu, fost selectioner al Senegalului, care a decedat in noaptea de luni spre marti, la varsta de 59 de ani, dupa ce a suferit de cancer.

"A decedat in aceasta noapte, la ora 03.30. Sunt devastat. Bruno avea totul pentru a fi fericit, o cariera profesionala de exceptie, bani, totul pentru a fi fericit impreuna cu sotia sa si cu copiii lui, apoi cancerul a castigat.

Este de necrezut", a declarat directorul executiv al clubului de baschet BCM Gravelines-Dunkerque, Herve Beddeleem, un prieten al lui Metsu.

Bruno Metsu a condus nationala Senegalului in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din 2002, invingand reprezentativa Frantei, campiona mondiala en titre, in meciul de deschidere.

Dupa ce a pregatit Senegalul, Metsu, fost mijlocas, a antrenat echipe nationale si de club din Zona Golfului. El a castigat Cupa Natiunilor Golfului cu Emiratele Arabe Unite, in 2007, si si-a incheiat cariera de antrenor in Qatar.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.