DOLIU in lumea intreaga! Un mare actor A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 13 oct 2020, 05:30

Intreaga lume este in doliu dupa ce un mare artist a incetat din viata.

Actorul austriac Maximilian Schell, premiat in 1961 cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Procesul de la Nurnberg", a murit sambata, a anuntat agentul sau de presa, citat de lefigaro.fr.

Maximilian Schell a murit in noaptea de vineri spre sambata "din cauza complicatiilor provocate de o boala grea şi brusca", a precizat Patricia Baumbauer.

Actorul s-a imbolnavit şi a fost spitalizat pe 18 ianuarie la Kitzbühel, un oraş din vestul Austriei, unde filma pentru un proiect realizat de postul de televiziune german ZDF.

Maximilian Schell a fost externat marti.

A jucat alaturi de nume sonore de la Hollywood, precum Marlene Dietrich, Burt Lancaster, Spencer Tracy şi Richard Widmark.

In cinematografie, a debutat la Hollywood la varsta de 28 de ani, in 1958, alaturi de Marlon Brando, in filmul "Leii tineri", de Edward Dmytryk, şi a jucat intr-o alta productie importanta, "Topkapi" (1964).

Maximilian Schell s-a remarcat şi ca regizor de opera, mai ales la Los Angeles, la invitatia tenorului Placido Domingo, unde a pus in scena spectacolul "Lohengrin", de Richard Wagner, in 2001, şi "Cavalerul rozelor", de Richard
Strauss, in 2005.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.