Doliu in lumea intreaga! Un mare cantaret a murit duminica

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 17:30

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit, duminica, la varsta de 69 de ani, au declarat reprezentantii acestuia pentru publicatia americana The Hollywood Reporter.

"10 ianuarie 2016- David Bowie a murit linistit, astazi, inconjurat de familia sa, dupa o curajoasa lupta de 18 luni cu cancerul", au anuntat reprezentantii lui David Bowie, pe contul oficial de Facebook al artistului.

Acestia au precizat ca inteleg faptul ca multe persoane vor fi afectate la aflarea acestei informatii. Totodata, reprezentantii artistului au solicitat sa fie respectata intimitatea familiei in aceste momente dureroase.

Pe de alta parte, anuntul decesului lui David Bowie a fost primita cu tristete de fanii artistului.

Multi dintre acestia au comentat pe retelele de socializare spunand ca spera ca acest anunt sa fie o farsa.

Potrivit revistei People, anuntul referitor la decesul legendarului muzician britanic a fost confirmat insa de fiul artistului, Duncan Bowie, prin intemediul unui mesaj publicat pe Twitter.

"Imi pare foarte rau si sunt intristat sa va confirm faptul ca vestea este adevarata. Voi fi offline pentru o vreme.
Va iubesc pe toti", a scris Duncan Bowie.

Sursa: mediafax.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.