Doliu în lumea manelelor. Un tânăr cântăreț a fost răpus de o boală necruțătoare! Lăutarii își strigă suferința în mediul online! „Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit s-a stins mult prea devreme”

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 oct 2022, 16:02

Cântăreții de manele din România sunt în stare de șoc din clipa în care au aflat că unul dintre colegii lor s-a stins din viață mult prea devreme.

Lumea manelelor este din nou zguduită de încă o tragedie fără margini, deoarece un tânăr cântăreț a fost răpus de cancer, lăsând în urmă multă suferință, regrete și durere familiei, apropiaților, dar și în rândul colegilor săi de breaslă, care încă sunt în stare de șoc, după aflarea cumplitei vești. 

Doliu în lumea manelelor. Un tânăr cântăreț a fost răpus de o boală necruțătoare

Artistul George Oprea, cunoscut în lumea muzicii lăutărești sub numele de scenă, George de la Urziceni, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o cumplită boală.

Citeste si: Doliu în lumea muzicală! Celebrul star rock’n’roll Jerry Lee Lewis a murit

Artiștii de manele au fost uluiți de tragică veste despre dispariția colegului lor. George de la Urziceni fusese diagnosticat în urmă cu mai multă vreme cu o boală cumplită, cancer la nivelul plămânilor.

Pe dată de 27 octombrie, celebrul artist a decedat, iar acum familia îndoliată se pregătește de înmormântare. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

George de la Urziceni a colaborat de-a lungul carierei sale cu mari artiști de manele, precum Ninel de la Brăila, Neluță Neagu, Robert Lele, acordeonistul Ionică Minune sau Constantin Fulgerică.

Și a fost admirat și lăudat mereu pentru talentul lui desăvârșit, dar și pentru caracterul lui deosebit.  

De când s-a aflat teribilă veste despre decesul lui George de la Urziceni, mulți colegi de breaslă dar și fani și-au exprimat regretul și au transmit condoleanțe familiei îndurerate. Potrivit spynews.ro, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului George Oprea a fost depus la capela cimitirului Sfântul Ilie din București. 

”Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit, s-a stins mult prea devreme…”/ ”Ai fost un om bun, cel mai cuminte om pe care l-am cunoscut și un muzicant desăvârșit, prea devreme ai plecat de lângă noi, mult prea tânăr”, sunt câteva dintre mesajele transmise de colegii de breaslă ai artistului. 

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! A murit Franco Gatti, membrul trupei Ricchi e Poveri, la 80 de ani